ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ “ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ” ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», στις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Πέραν από την ανοίκεια προσωπική επίθεση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όπου συνέβη το πρωτοφανές, οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Βελόπουλου και όχι με την πολιτική του πρόταση, γεγονός που δεν έχει συμβεί με κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό (εκεί οι δημοσιογράφοι δεν αναφέρονται στην «ανύπαρκτη» εργασία τους παρά τους ακούν «ευλαβικά»), η ΕΡΤ αναρτώντας στο διαδίκτυο την συγκεκριμένη εκπομπή, αφαίρεσε επίμαχα αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή λαθροχειρία, η οποία λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις εάν αναλογιστούμε ότι μεταξύ των σημείων που «εξαφανίστηκαν» από το επίμαχο βίντεο, ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, όπου διέψευδε κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τη Ν.Δ. ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

Με απλά λόγια, η ΕΡΤ – Δημόσια Τηλεόραση που υπάγεται «αντιθεσμικά» στο Μέγαρο Μαξίμου, απέκρυψε την κάθετη διάψευση του Κυριάκου Βελόπουλου στις διαρροές περί «συνεργασίας» που εκπορεύονται από το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου!

Έπειτα από την αντίδραση της Ελληνικής Λύσης, η ΕΡΤ φρόντισε να δημοσιεύσει ολόκληρο το βίντεο.

Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική Δικαιοσύνη. Η Ελληνική Λύση θα προσφύγει και στο ΕΣΡ το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα, αν και το «αποτέλεσμα» το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισυνάπτεται το link με τα σχετικά βίντεο:

https://wetransfer.com/downloads/90fcb92b8e2f2ee56c275583c85e3dc220220919114839/edbe93433e4c04ff1a78318a619b815120220919114839/81744b

Προηγούμενο άρθροΝέες προκλήσεις από τους Τούρκους – Τουρκικό drone πάνω από την Κίναρο
Επόμενο άρθροΗλίας Ηλιακόπουλος: “Μέρα-μεσημέρι λαθρομετανάστες αφού επιτέθηκαν και χτύπησαν Έλληνα στρατιώτη, του πήραν το όπλο και εξαφανίστηκαν” – ΒΙΝΤΕΟ Focus FM