Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης-Για τις ενέργειες της Σουηδίας κατά της Pfizer και την λαθροχειρία της φαρμακευτικής με τις δόσεις του εμβολίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

Η Σουηδία αναστέλλει τις πληρωμές προς την Pfizer ζητώντας διευκρινίσεις για τον αριθμό των δόσεων που έχει χρεωθεί, καθώς η Pfizer χρέωσε έξι δόσεις σε κάθε φιαλίδιο παρότι είχε συμφωνηθεί χρέωση για πέντε δόσεις. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας . εξακολουθεί να μην αντιδρά και να καλύπτει σκανδαλωδώς την Pfizer.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απαιτεί να έρθουν πίσω τα λεφτά των Ελλήνων και να αναπροσαρμοστούν οι μελλοντικές πληρωμές, καθώς επί συνόλου 25 εκ. δόσεων, η ζημιά θα υπερέβαινε τα 80 εκ ευρώ! Οι σοβαρές κυβερνήσεις λειτουργούν όπως η Σουηδική. Οι Ελληνικές λειτουργούν υπέρ των πολυεθνικών του φαρμάκου;

Προηγούμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη ο Σίνζι Καγκάβα για τον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΟλα καλά με τις εργομετρικές εξετάσεις του Μήτρογλου – Βρίσκεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και υπογράφει εντός της ημέρας