Ανακοίνωση αναφορικά με όσα δήλωσε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξέδωσε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πρωτοφανής η δήλωση του κύριου Χρυσοχοΐδη ότι ο ίδιος έδωσε εχθές άδεια στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος να παραβιάσει το νόμο που ο ίδιος επέβαλε στους Έλληνες.

Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Χρυσοχοΐδη ότι ο ίδιος είχε δώσει εντολή την 28η Οκτωβρίου να συλλαμβάνονται οι Έλληνες γιατί απλά ήθελαν να τιμήσουν τους Έλληνες Ήρωες που πολέμησαν εναντίον του φασισμού.

Δυστυχώς από χθες ο κύριος υπουργός Προστασίας του Πολίτη μπορεί πλέον να λέγεται «υπουργός προστασίας του ΚΚΕ» και των συλλήψεων των Ελλήνων που φέρουν σημαίες.

Διότι όπως διευκρίνισε, «ανέχθηκε τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις επειδή ήταν πολιτικές»!

Δηλαδή, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέχεται τις «πολιτικές εκδηλώσεις», αλλά όχι τις «Εθνικές Επετείους»! Στις πολιτικές εκδηλώσεις δεν συλλαμβάνεσαι, στις πολιτικές επετείους συλλαμβάνεσαι».

Προηγούμενο άρθροΤην ευθύνη να διοργανωθούν εκδηλώσεις χθες για την επέτειο του Πολυτεχνείου ανέλαβε κατά δήλωση του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Επόμενο άρθροΓιάννης Μάζης: «Τα F35 θα τα πάρουμε όταν η Ελλάδα φτάσει μέχρι το Μοριά και τη Ρούμελη»