Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης «για την υποκριτική αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις συγκεντρώσεις και την πανδημία»

«Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντιπαρατίθενται υποκριτικά με φόντο τις συγκεντρώσεις και την πολιτική για την πανδημία» επισημαίνει σε ανακοίνωση η Ελληνική Λύση.

«Και οι δύο όμως συμφωνούν στην απαγόρευση της Ορθόδοξης λατρείας, και την συμμετοχή στις παρελάσεις των εθνικών επετείων, ιδιαίτερα στην εμβληματική παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπου ο λαός θα έπρεπε σύσσωμος να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία. Και οι δύο συμφωνούν στο καθολικό κλείσιμο (λοκντάουν) και τις οριζόντιες απαγορεύσεις οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και έχουν οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες σε απόγνωση» αναφέρει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ενώ η ανακοίνωση καταλήγει: «Μόνον η Ελληνική Λύση έχει εκφράσει ξεκάθαρη θέση εδώ και 12 μήνες, υπέρ της ελεύθερης οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με μέτρα αυτοπροστασίας, υπέρ του δικαιώματος του εκκλησιασμού, υπέρ του εορτασμού των εθνικών επετείων. Θέσεις με τις οποίες πλέον συμφωνεί η πλειοψηφία των επιστημόνων».

Προηγούμενο άρθροΑρ. Πελώνη: «Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό του»
Επόμενο άρθροΕμπρηστική ρητορική του Ακάρ κατά της Ελλάδας απευθυνόμενος σε Τούρκους στρατιωτικούς