Ανακοίνωση σχετικά με την ημέρα της Ευρώπης και την ανοιχτή επιστολή Ευρωπαίων αρχηγών κρατών εξέδωσε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ευρωπαϊκή Ένωση όπου μόνον η Ελλάδα φυλάει με αίμα και τεράστιο κόστος Θερμοπύλες για να ευημερούν οι υπόλοιποι, δεν είναι «ένωση» αλλά όνειδος.

Ευρωπαϊκή Ένωση όπου το Ελληνικό έθνος καθίσταται υπόδουλο του χρέους για να θησαυρίζουν οι αργυραμοιβοί της Γερμανίας, δεν είναι «ένωση», αλλά φεουδαρχία.

Ευρωπαϊκή Ένωση όπου η Γερμανία υπερασπίζεται τα κέρδη των πολυεθνικών έναντι της υγείας των ευρωπαίων πολιτών δεν είναι «ένωση» αλλά τυραννία.

Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν θα επεκτείνεται από τον Ατλαντικό έως τον Βερίγγειο Πορθμό της Σιβηρίας σύμφωνα με το δόγμα του Σαρλ ντε Γκωλ, και θα περιλαμβάνει Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία αντί για την Ρωσία, είναι ύβρις προς τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και «ωδή στην βαρβαρότητα».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα αγωνιστεί για μία Ευρωπαϊκή Ένωση που θα λειτουργεί επί των ιδρυτικών πυλώνων του Ευρωπαϊκού πολιτισμού: Την Αρχαία Ελλάδα και την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ως μοναδικό αντίδοτο στην «ένωση της απανθρωπιάς και της απληστίας» που σήμερα φέρει καταχρηστικά και άδικα το όνομα «Ευρωπαϊκή».

Προηγούμενο άρθροΚοινή επιστολή ηγετών της ΕΕ για την Ημέρα της Ευρώπης
Επόμενο άρθροΤην αναστολή του πρωταθλήματος της Superleague 2 θα εισηγηθεί ο Νίκος Χαρδαλιάς!