Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για την έγκριση του “Φαρμάκου αντισωμάτων” για τον κορωνοϊό από τον ΕΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης ανανφορικά με την έγκριση του “Φαρμάκου αντισωμάτων” για τον κορωνοϊό από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Άλλη μία επιβεβαίωση της κυβερνητικής ανικανότητας και της παντελούς έλλειψης σχεδίου συνιστά η εξέλιξη με το φάρμακο αντισωμάτων για τον κορωνοϊό.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε την χορήγηση της «σύνθεσης αντισωμάτων» για τη θεραπεία ασθενών με κορωνοϊό. Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει πλήρως τις θέσεις και τις προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, που εδώ και μήνες είχε προτείνει την χορήγηση του συγκεκριμένου φαρμάκου σε ασθενείς με κορωνοϊό, ώστε να αποσυμφορηθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας, και να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Αντ’ αυτού, η Κυβέρνηση προτίμησε την οριζόντια απαγόρευση οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας και την προώθηση του εμβολίου ως «πανάκεια», με ολέθριες συνέπειες για την Ελλάδα».

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις στη Θεσσαλονίκη οκτώ ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών
Επόμενο άρθροΚαθυστέρηση σε δρομολόγιο τρένου από Αθήνα για Θεσσαλονίκη γιατί επιβάτες δεν φορούσαν μάσκες