Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ Συκεών προς κυβέρνηση: “Κάνατε το μεγαλύτερο λάθος προσπαθώντας να διαχωρίσετε τον κόσμο //Ελάτε να μας βγάλετε”.

“Το πρωτάθλημα που ξεκινάει θα μας βρει όλους εκεί που ανήκουμε,στο πέταλο”

Με μια οργισμένη ανακοίνωση  απαντά ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Συκεών στην κυβέρνηση για το διαχωρισμό ανθρώπων και φιλάθλων στα γήπεδα προαναγγέλλοντας ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος «θα είναι όλοι εκεί στην εξέδρα”.

Η ανακοίνωσή τους:

Τόσο καιρό κάνουμε υπομονή στην δικτατορία που έχετε στήσει και επιβάλει, όχι γιατί δεν βλέπουμε τι κάνετε αλλά περιμένουμε να δούμε μέχρι που θα φτάσετε.
Τώρα όμως κάνατε το μεγαλύτερό σας λάθος, προσπαθώντας να διαχωρίσετε τον κόσμο σε 2 κατηγορίες ανθρώπων. Μπορεί κάποια πρόβατα να το δέχονται αλλά στον λαό του
Π. Α. Ο. Κ αυτό δεν θα περάσει ΠΟΤΕ.Το πρωτάθλημα που ξεκινάει θα μας βρει όλους εκεί που ανήκουμε,στο πέταλο να αφήνουμε την ψυχή μας για την καψούρα μας. Θα είμαστε όλοι εκεί χωρίς διαχωρισμούς γιατί όσοι αγαπάμε αυτά τα τέσσερα ιερά γράμματα είμαστε όλοι ίδιοι και
έχουμε τον ίδιο μοναδικό σκοπό να είμαστε δίπλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας σε κάθε γήπεδο σε όλη τη γη.
ΥΓ.1) Ο λαός του Π. Α. Ο. Κ δεν ξεχνά και θα τα πούμε στις εκλογές.
ΥΓ. 2) Ελάτε να μας βγάλετε…….
ΥΓ. 4) Εμείς μαζί για μία ζωή
ΥΓ. 5)Χαιρόμαστε για τους κατόχους διαρκείας που θα προκύψουν λόγω του διαχωρισμού και της ήδη δακτυλοδεικτούμενης καταδίκης που μας προσάπτουν και τους ευχόμαστε να έχουν καλή και ομαλή είσοδο στο γήπεδο ΜΑΣ……….αν μπορέσουν……..

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Φιλιώ Πυργάκη
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων-Με μεγάλη υπομονή η έξοδος για τις παραλίες