Αναίρεση του βουλεύματος της αποφυλάκισής του Νίκου Σειραγάκη ζήτησε από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου

Την αναίρεση του βουλεύματος, με το οποίο αποφυλακίστηκε ο καταδικασμένος πρώην προπονητής Νίκος Σειραγάκης για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων, ζήτησε από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου, Αδαμαντία Οικονόμου.

Η εισαγγελική λειτουργός, με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με την αποφυλάκιση του Νίκου Σειραγάκη μετά από 12,5 χρόνια εγκλεισμού, μελέτησε το σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου πλημμελειοδικών Ναυπλίου. Οι πληροφορίες για το θέμα αναφέρουν ότι η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαπίστωσε πως υπάρχουν «κενά» στο σκεπτικό του βουλεύματος και έκρινε ότι αυτό δεν έχει εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

Tον τελευταίο λόγο πάντως για το εάν τελικά ο Σειραγάκης θα παραμείνει ελεύθερος ή όχι, τον έχει το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο και θα εξετάσει την υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΣτις 20 Μαΐου θα ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού – Νόμιμο κρίθηκε από το ΣτΕ το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος
Επόμενο άρθροΑριάδνη Νούκα: «Αν δεν “κουρευτούν” τα δάνεια δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα – Η ΔΕΗ πουλά χρέη πελατών σε funds»