Αμερική: Μηνύσεις στην κυβέρνηση Μπάιντεν για τη λογοκρισία στα social media κατά την περίοδο του κορονοϊού

Από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουντούρης από το Greek News On Demand, χαρακτήρισε τεράστια νίκη για τους ανεμβολίαστους απολυμένους υπαλλήλους, την απόφαση Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που διέταξε όχι μόνο την επαναπρόσληψή τους, αλλά και τη αναδρομική καταβολή των μισθών τους.

Ο κος Κουντούρης μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, εξέφρασε την ελπίδα αυτή η απόφαση να αποτελέσει δεδικασμένο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλο το κόσμο.

Ο κος Κουντούρης ανέφερε λεπτομέρειες από την υπόθεση λογοκρισίας Big Tech με πρωταγωνιστή τον Δρ Άντονι Φάουτσι. Όπως αναφέρεται στο Greek News On Demand “Οι γενικοί εισαγγελείς της Λουιζιάνα και του Μιζούρι και άλλοι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο Fauci, διευθυντής του NIAID και ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν και άλλοι κατηγορούμενοι, συνεπλάκησαν και εξανάγκασαν εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης  να «καταστέλλουν δυσμενείς ομιλητές, απόψεις και περιεχόμενο» σχετικά με τον COVID-19. 

“Τα νεότερα έρχονται από εναν δικηγόρο που σχετίζεται με την υπόθεση, ο οποίος με άρθρο του υποστηρίζει ότι οι πολιτείες του Μισούρι και της Λουιζιάνα, μαζί με 4 ιδιώτες ενάγοντες που εκπροσωπούνται από την οργάνωση “Νέα Συμμαχία Αστικών Ελευθεριών” μηνύουν την κυβέρνηση Μπάιντεν για φερόμενες παραβιάσεις της ελευθερίας του λόγου. Υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι η εκτελεστική εξουσια της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης έχει συνεννοηθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να λογοκρίνει  περιεχόμενο στις πλατφόρμες τους. Πρόκκειται για περιεχόμενο που αμφισβητεί ή έρχεται σε αντίθεση με τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν σχετικά με την πανδημία. Έχει γίνει μεγάλο θέμα εδώ στις ΗΠΑ”, ανέφερε.

Προηγούμενο άρθρο«Βόμβα» μεγατόνων από τον πρόεδρο δανειοληπτών Ελλάδας: Υπάρχουν και άλλα μέλη στο ελληνικό κοινοβούλιο πέραν του Πάτση που συνδέονται με εισπρακτικές εταιρείες
Επόμενο άρθροΕπιστολή – Διαμαρτυρία για τον άδικο αποκλεισμό της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου