Αμαλιάδα: Πέθανε ο ηλικιωμένος που ζούσε με την κόρη του σε αυτοκίνητο

Έφυγε χθες από τη ζωή ο υπερήλικας από την Αμαλιάδα, που για πολλούς μήνες «ζούσε» με την κόρη του στο αυτοκίνητο, ύστερα από έξωση που τους είχε γίνει.
Οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης αλλά και η μεγάλη στεναχώρια που είχε τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. «Έφυγε πικραμένος και με την αίσθηση της εγκατάλειψης», ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς» άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας βοηθώντας όπως μπορούσε.
Η στεναχώρια για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν και το κρύο τον κατέβαλαν και τελικά τον οδήγησαν στο θάνατο λέει και η κόρη του
Η πενιχρή σύνταξη του 93χρονου- που για χρόνια ήταν μετανάστης – ήταν το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν. Τα χρήματα δεν έφταναν καν φάρμακα και διατροφή. Τα χρέη σωρεύονταν, «θηλιά» που τους έπνιξε. Ακολούθησε η έξωση και διαμονή στο αυτοκίνητο.
Ένα παλαιό και μικρό Ι.Χ. έγινε το νέο τους «σπίτι». Το ύστατο «καταφύγιο». Όπως είχε πει πριν λίγους μήνες η κόρη του, την τσάκισε η μακροχρόνια ανεργία και όλα τα άλλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της.
Σχεδόν έναν χρόνο έμεναν σε ένα Fiat όπου το καλοκαίρι «ψήνονταν» και τον χειμώνα πάγωναν.

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης από Πτολεμαΐδα: “Τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους μισθούς”
Επόμενο άρθρο«Η Σύρια δέχθηκε δυο σεισμούς, τον φονικό και τον ανήθικο της Δύσης … έπεται ένας γεωπολιτικός»// Ευάγγελος Μπασάρ Μούσσα στον Focus FM