Αλ. Τσίπρας-δευτερολογία: Δεν συναισθάνεστε την κρισιμότητα των στιγμών

«Δεν συναισθάνεστε την κρισιμότητα των στιγμών» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του στη Βουλή, απαντώντας στον πρωθυπουργό, στον οποίο άσκησε κριτική για την άρνησή του να συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

«Τι έχετε να απαντήσετε στους συγγενείς εκείνων που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό; Ήλθατε σε αυτή την αίθουσα για να μας πείτε ότι στο Βέλγιο πεθαίνουν περισσότεροι… Δεν μας είπατε τι θα κάνετε για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Για άλλη μία φορά επιτεθήκατε στην Αριστερά» είπε.

Κατά τον κ. Τσίπρα, «όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κατέθεσαν εποικοδομητικές προτάσεις. Εσείς αυτάρεσκα υπερηφανεύεστε ότι τα έχετε κάνει όλα καλά κι αντιπολιτεύεστε την αντιπολίτευση. Μία σύσκεψη πολιτικών αρχηγών θα ήταν χρήσιμη για να καταλάβετε κι εσείς ότι πρέπει να σωθεί ό,τι μπορεί να σωθεί. Εσείς όμως το αρνείστε».

Απαντώντας στη μομφή του κ. Μητσοτάκη ότι μοιράζει την ομιλία του στους δημοσιογράφους που περιλαμβάνει και χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό πριν ακούσει τη δική ομιλία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «στέλνω σχέδιο ομιλίας στους δημοσιογράφους, εσείς στέλνετε φιρμάνι στους δημοσιογράφους τι θα παίξουν, όπως την περασμένη εβδομάδα που στείλατε φιρμάνι παίξτε ότι “ο Τσίπρας χτυπάει τον Τσιόδρα”. Αυτή είναι η αντίληψή σας για την δημοκρατία και την ενημέρωση των πολιτών» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Προηγούμενο άρθροΔευτερολογία Κυρ. Μητσοτάκη: «Ο Πολάκης ήταν απών αλλά το πνεύμα του ήταν εδώ»
Επόμενο άρθροΕλληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης: «Με εντολή της Πολιτείας η διακοπή των πρωταθλημάτων»