Αλ. Τσίπρας: Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν μειωθεί ΦΠΑ και ΕΦΚ

Για πολιτική επιλογή κάποιοι να θησαυρίζουν ενώ η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας να μη μπορεί να ατενίσει την επόμενη ημέρα με αντοχές και να μη μπορεί να επιβιώσει κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος (ΟΑΕ), σε αρτοζαχαροπλαστείο στη Λυκόβρυση.

Ακόμη, έθεσε επί τάπητος μεταρρυθμίσεις που δεν τολμά να κάνει όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση, όπως η μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ και η επιδότηση των αρτοποιών για την ενέργεια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αναμφίβολα έχουμε μία παγκόσμια κρίση, όμως «δεν μπορεί η Ελλάδα, που ήταν 16η-17η το 2019 σε κόστος ηλεκτροπαραγωγής να είναι πρώτη, δεν γίνεται. Άρα εδώ κάποιοι χάνουν πολλά, οι μικρομεσαίοι και οι καταναλωτές, και κάποιοι λίγοι κερδίζουν πολλά».

 

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ”, ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Επόμενο άρθροΣε καταφύγιο ο Ν. Δένδιας και ο Ουκρανός ομόλογός του – Ήχησαν οι σειρήνες στη συνάντηση που είχαν στο Κίεβο