Αλ. Κόπτσης: Υποχρεωτικά τα self test και στους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Στα self test που γίνονται στους μαθητές του Λυκείου αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξης Κόπτσης, εξηγώντας ότι εξ αυτών έχουν προκύψει περίπου 2.000 κρούσματα και έχουν κλείσει 160 σχολεία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Κόπτσης στον ΑΝΤ1, το ποσοστό των μαθητών που έχουν βρεθεί θετικοί είναι 0,1% και έχουν κλείσει το 0,7% των τμημάτων και το 0,9% των σχολείων.

Σύμφωνα με τον κ. Κόπτση η διαδικασία κρίνεται άκρως επιτυχημένη και χάρη σε αυτήν, είπε, περιορίστηκε η μετάδοση του κορωνοϊού στα σχολεία.

Όπως είπε ο ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, τα self test θα είναι υποχρεωτικά και στους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, όταν θα ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα.

Προηγούμενο άρθροΕργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς
Επόμενο άρθροΔ. Παύλου Μελά: Βάφουμε και στολίζουμε τα αυγά μας στις δημοτικές βιβλιοθήκες …εξ αποστάσεως