Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, λίγο πριν η Ελληνική Λύση και η Επιτροπή Δεοντολογίας της, υποβάλουν μήνυση κατά του πρώην βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα και δηλώσεις σχετικά με συναντήσεις των βουλευτών του με τη Νέα Δημοκρατία διευκρινίζοντας  ότι υπήρχαν ενδείξεις από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους σχετικά με επαφές μεταξύ μελών του πολιτικού του κόμματος και στελεχών της κυβέρνησης.

Τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί ύβρεις ή ψευδείς κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χαρακτηρίζουν το κόμμα του εγκληματική οργάνωση. Δεσμεύτηκε να προστατεύσει τους υποστηρικτές του κόμματος και να τηρήσει τη δικαιοσύνη εναντίον εκείνων που καταφεύγουν στη δυσφήμιση.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε λόγο για μονοθεματική προσέγγιση της ενημέρωσης  με ειδήσεις  που δεν αφορύν τους πολίτες. Τόνισε ότι η ΝΔ εφαρμόζει οικονομικές πολιτικές με αμφίβολες μεθόδους και λογιστικούς ελιγμούς και ότι το πάρτυ θα ξεκινήσει μετά τις εκλογές.

Επιπλέον, επανέλαβε τη θέση του ότι η  Ελληνική Λύση δε θα συμμετάσχει σε καμία προσπάθεια συνεργασίας με άλλα πολιτικά κόμματα μετεκλογικά.

Δείτε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Στις 21 Μαΐου θα κάνει ξαστεριά
Επόμενο άρθροΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ