Με τις πέντε νίκες και μία ισοπαλία ως τώρα στο πρωτάθλημα ο Άρης ισοφάρισε το δικό του καλύτερο ρεκόρ… εκκίνησης μετά από 47 χρόνια!

 Αναφέρει στο αφιέρωμά της η Super League:

«Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής/Super League ισοφάρισε ο Άρης, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Έφτασε τις πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, που τον φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας ως τώρα.

Μάλιστα χρειάστηκε να περάσουν 47 χρόνια για να το επαναλάβει, αφού το είχε καταφέρει μόνο στις σεζόν 1971-72 και 1973-74.

Κίνητρο τώρα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου για να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι, είναι το γεγονός ότι στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις ο Άρης δεν είχε κερδίσει το έβδομό του. Δεν έχει κάνει ποτέ δηλαδή συγκομιδή έξι νίκες και μια ισοπαλία στο ξεκίνημα μιας σεζόν. Και έχει τη δυνατότητα να το κάνει τώρα νικώντας στο επόμενο ματς.

Παράλληλα ο Άρης έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημά του χωρίς ήττα από το 2007. Τότε, στη δεύτερη χρονιά της Super League, δεν έχανε στα πρώτα οκτώ, που είναι και το καλύτερο αήττητο ξεκίνημα στην ιστορία του. Το έχει καταφέρει τρεις φορές, το 1964-65, το 1971-72 και βέβαια το 2007-08. Από τότε μάλιστα, από το 2007 μέχρι και σήμερα, μέχρι και το τέταρτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο Άρης είχε κάνει ήδη ήττα».

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Απαράδεκτη και εθνικά επικίνδυνη η λειτουργία του τεμένους στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΉττα και αποκλεισμός για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ