Αφαίρεσαν ράμπα αναπήρων από παραλία στο Αίγιο για να βάλουν ξαπλώστρες !

Φωτογραφία Αρχείου

Σε καταγγελία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook προχώρησε ο διευθυντής της Tobea, Ιγνάτιος Φωτίου, με θέμα την απομάκρυνση ράμπας αναπήρων παραλίας (seatrac) στην παραλία Άκoλη στο Αίγιο για να τοποθετηθούν στη θέση της ξαπλώστρες.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση διανέμει τα seatrac σε παραλίες της χώρας για την ομαλότερη πρόσβαση στη θάλσσα των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικές κινητικές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα ο κ. Φωτίου ανέφερε:

«Το SEATRAC βγαίνει και στην θέση του μπαίνουν ξαπλώστρες. Δε θα το πίστευα πότε, μετά από 10 χρόνια, μετά από 180.000 χρήσεις, μετά από τόσο αγώνα ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να απομονώσουν άτομα με κινητικές δυσκολίες. Φοβούνται μην χαλάσει η βολή τους. Σήμερα στην παραλία Άκολη στο Αίγιο έγινε επώνυμη καταγγελία για να σταματήσει η εγκατάσταση του SEATRAC. Προφανώς δεν είναι όλοι επιθυμητοί στην παραλία εμπρός από το σπίτι του «γείτονα» και τα ΑμεΑ εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση του «γείτονα» στη θάλασσα. 10 χρόνια το SEATRAC σε αυτή την παραλία έχει αλλάξει τη ζωή ανθρώπων, νόμιζα ότι η κοινωνία μας έχει κάνει ένα βήμα μπροστά, τελικά είναι ακόμα πιο δύσκολο από όσο περίμενα, αλλά θα τα καταφέρουμε. Λίγες ξαπλώστρες μπορεί να βγουν από τις παραλίες, η πρόσβαση για όλους δε θα ξανά βγει από τις παραλίες!»

Δείτε την ανάρτηση με το σχετικό βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΈκτακτα μέτρα απο Γερμανία και Ιταλία για ν αντιμετωπίσουν τη μείωση παροχής φυσικού αερίου απο τη Ρωσία- Αυξάνει τη χρήση άνθρακα η Γερμανία
Επόμενο άρθροΈκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης