Αδιανόητο: Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε 12χρονο με αυτισμό και νοητική στέρηση για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ – ΗΧΗΤΙΚΟ FOCUS FM

Σε απόγνωση βρίσκονται γονείς από τη στιγμή που ενημερώθηκαν ότι απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά τους που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19 στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία όπου πήγαιναν με χαρά!

«Χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας» δηλώνει στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο κ. Μπουργκής, πατέρας ενός 12χρονου αγοριού με αυτισμό και νοητική στέρηση.

«Ο γιος μου λέει 2-3 λεξούλες, ανάμεσα σε αυτές είναι η λέξη “ΚΔΑΠ”. Θέλει να πάει στο ΚΔΑΠ, περνά όμορφες και δημιουργικές ώρες» αναφέρει ο κ. Μπουργκής προσθέτοντας ότι με την εγκύκλιο που εστάλη στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των παιδιών 12-17 ετών για την είσοδό τους στο χώρο.

«Τα άτομα που έχουν αυτισμό λειτουργούν με μία ρουτίνα. Αν τους τη χαλάσεις, τα παιδιά πληγώνονται πάρα πολύ και αντιδρούν» σημειώνει συμπληρώνοντας ότι «κανείς από τους γονείς των παιδιών που πήγαιναν στο εν λόγω ΚΔΑΠ δεν θέλει να εμβολιάσει το παιδί του».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροEργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού και τοποθέτησης ιστών στην Επαρχιακή Οδό 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου
Επόμενο άρθροΤΩΡΑ: Χωρίς νερό τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης