Αδιανόητες καταστάσεις! Συνεχίζουν να κολλάνε την ρετσινιά του κοβιντ σε ανθρώπους που έφυγαν από άλλες αιτίες!

Την εποχή της πανδημίας, οι άνθρωποι δεν πέθαιναν  από καρκίνους, εμφράγματα, εγκεφαλικές αιμορραγίες, νεφρική ανεπάρκεια αλλά μόνο από κορονοϊό.

Ωστόσο παρά τη “λήξη συναγερμού” της πανδημίας, φαίνεται πως στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία ακόμα  ο κάθε θάνατος. για όποιον είναι θετικός στον ιό, οφείλεται στον κορονοϊό. Αυτό τον παραλογισμό αντιμετώπισε ο κος Παναγιώτης Νταντίνος, όταν χρειάστηκε να μεταφέρει τον καρκινοπαθή πατέρα του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπως κατήγγειλε το πρωί στον Focus Fm 103,6 και το Στέφανο Δαμιανίδη.

“Οι εξετάσεις όλες έγιναν στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, όπου διαγνώστηκε με κήρρωση του ύπατος. Επειδή εκεί δεν υπήρχε μονάδα για να τον υποστηρίξουν, τον εστειλαν στο ΑΧΕΠΑ. Εκεί επανέλαβε όλες τις εξετάσεις και μας είπαν οτι έχει καρκίνο στο συκώτι. Πήραμε εξιτήριο  και μετα από 4-5 ημέρες έκανε ξανά αξονική και μαγνητική. Όταν είδε τις εξετάσεις ο γιατρός, μας είπε ότι έχει λιγότερο από 3 μήνες ζωής. Την ιδια μέρα και μετά από μία λιποθυμία που είχε, καλεσα ασθενοφόρο για να μεταφερθεί και πάλι στο ΑΧΕΠΑ, όπου μου είπαν οτι δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι  ότι ο καρκίνος υπήρχε, αλλά τον πυροδότησε το εμβολιο”.

Την επόμενη ημέρα κάλεσαν τον κο Παναγιώτη  από το νοσοκομείο  και του είπαν ότι ο πατέρας του μεταφέρθηκε στη μονάδα κορονοϊού, γιατί ήταν θετικος. Μία μέρα μετά, τον ενημέρωσαν οτι ο πατέρας του πέθανε από κορονοϊό.

“Εκεί έφαγα το πρώτο φλας. Τους είπα ότι αυτό που μου ελεγαν δεν υφίστατο, γιατί ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο, γνώριζα τη σοβαρότητα της κατάστασης. Επέμεναν φυσικά και εάν δεν έκανα φασαρία, θα τον έπαιρνα από το νοσοκομείο σε σελοφάν”.

 

Προηγούμενο άρθροΈντονη ανησυχία για τις μεταγγίσεις αίματος λόγω πρωτεΐνης ακίδας
Επόμενο άρθροΚαιρός: Αραιές νεφώσεις και νέα άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα