Λήγει σήμερα, Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, η προθεσμία για αλλαγές στο Ε9, το έντυπο που θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν όσοι φορολογούμενοι απέκτησαν το 2022 ακίνητα με αγορά, δωρεά-γονική παροχή ή κληρονομιά, όσοι μεταβίβασαν ακίνητα με πώληση, δωρεά ή γονική παροχή και όσοι είχαν άλλου είδους μεταβολές, όπως για παράδειγμα η αύξηση της επιφάνειας των ακινήτων τους λόγω αποκάλυψης ξεχασμένων τετραγωνικών.

Συγκεκριμένα, ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ 2023, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενημερώνει πως η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) του 2023 θα κλείσει την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου και έως την ολοκλήρωση της έκδοσης- ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού του ΕΝΦΙΑ 2023 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων του ΕΝΦΙΑ 2023.
Όπως αναφέρεται, η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9), δεν θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 13 Απριλίου, μεταξύ 11:00 και 15:00.
Σημειώνεται πως όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, οι υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010- 2022), θα είναι διαθέσιμες κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη Τετάρτη: Σήμερα το Μέγα Ευχέλαιο και η Ακολουθία του Νιπτήρος
Επόμενο άρθροΣΟΚ στη Λαμία: 17χρονος μαθητής «έσβησε» ξαφνικά στην πυλωτή του σπιτιού του