Α. Τσίπρας:««Την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο λαός, όχι τα καρτέλ»»

«Την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο λαός, όχι τα καρτέλ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του, στην παραλία του Βόλου, στο Ηρώο. «Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη, είναι ζήτημα ζωής, αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα που αφορά το μέλλον των παιδιών μας» υπογράμμισε.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή με την ψήφο τους να τους στερήσουν «τη δυνατότητα να μπορούν να μιλήσουν για υπόγεια ρεύματα. Αλλά για ποτάμι δυνατό. Το ποτάμι της νίκης και της αλλαγής».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» του Σαββατοκύριακου, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε:«Θα κάνουμε τα πάντα, ως πρώτο κόμμα, για να σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρώην πρωθυπουργός παρουσιάζει το σύνολο της στρατηγικής του και αποσαφηνίζει ότι «εφόσον είμαστε πρώτο κόμμα την άλλη Κυριακή, η χώρα θα αποκτήσει ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση».

Απαντά για τις χαμηλές δημοσκοπικές επιδόσεις του πολιτικού του χώρου πως «το μοναδικό κόμμα που εδώ και μια δεκαετία έχει παράδοση να ανατρέπει τις δημοσκοπικές προβλέψεις στην κάλπη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ δεσμεύεται πάνω στον δικό του οδικό χάρτη πως θα είναι «η πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με το πρόγραμμά μας, στο οποίο η φορολογική δικαιοσύνη είναι πυρηνικό στοιχείο».

Για το αν είναι κοστολογημένο το σχέδιό του προκαλεί να συγκρίνει ο καθένας την «αξιοπιστία, τη σοβαρότητα και την τεχνοκρατική επάρκεια αυτών απέναντι σε εκείνους που εκτόξευσαν το έλλειμμα, χρεοκόπησαν τη χώρα και το κόμμα τους χρωστάει 400 εκατομμύρια».

Στο όλο θέμα για τις υποκλοπές και όπως ανακινήθηκε μετά το ντιμπέιτ ο Αλέξης Τσίπρας λέει πως θα επιδιώξει να διασφαλιστεί ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη ελεύθερα και ανεξάρτητα, χωρίς παρεμβάσεις και εξαρτήσεις, θα μπορέσει να κάνει τη δουλειά της.

Προηγούμενο άρθροΚ.Μητσοτάκης: «Τέλος στα σενάρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ»
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: «Αγωνία του Μητσοτάκη είναι να μην ξαναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ«