Α.Τσίπρας σε «Βήμα» και Αυγή»: «Οι εκλογές είναι ευκαιρία για τη χώρα που δεν πρέπει και δεν θα πάει χαμένη »

Τη σημασία και τα διλήμματα των εκλογών της 21ης Μαΐου υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στην «ΑΥΓΗ της Κυριακής», σημειώνοντας ότι από αυτές τις εκλογές «είναι πιθανότατο, αν όχι σίγουρο, ότι θα προκύψει κυβέρνηση».

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ότι ο δρόμος για την τελεσίδικη ήττα του κ. Μητσοτάκη και της πολιτικής του «ταυτίζεται με τον δρόμο της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ». «Δεν υπάρχει ήττα Μητσοτάκη και ΝΔ χωρίς νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει αλλαγή χωρίς νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει, προσθέτοντας ότι «η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεπώς η αποτελεσματική ψήφος ήττας της Ν.Δ. Και μόνο αυτή “τιμωρεί” με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τους υπεύθυνους για όσα έχει υποστεί η χώρα τα τελευταία χρόνια».

«Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις τέσσερις μεγάλες ανάγκες: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Πάνω σε αυτό δομείται η προσμονή της αλλαγής». Αυτά τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βήμα» της Κυριακής.

Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει ότι «ο κόσμος δεν πείθεται πια από καμπάνια φόβου που επιχειρεί η ΝΔ.

Προηγούμενο άρθροΓ.Βαρουφάκης:«Θα συμμετείχαμε σε συγκυβέρνηση εφόσον έχει εκπονηθεί συνεκτικό κυβερνητικό πρόγραμμα»
Επόμενο άρθροΔιακαναλική συνέντευξη Μητσοτάκη: «Οι διαχωριστικές γραμμές από τον κ. Ανδρουλάκη, τραβήχτηκαν από την πρώτη στιγμή»