«Η σημερινή συγκρότηση και συνεδρίαση της νέας Εκλογικής Επιτροπής είναι μια χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούσαμε, ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών, λαμβάνουμε το μήνυμα και κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι. Να αλλάξουμε εν κινήσει» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της Εκλογικής Επιτροπής ο Αλέξης Τσίπρας,  έθεσε τους στόχους του κόμματος για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

«Η απάντησή μας είναι μία: βάζουμε τον πήχυ ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο προκειμένου να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο που είναι η ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου ενόψει των επόμενων εκλογών που έχουμε μπροστά μας» σημείωσε.

«Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, έχουμε πλήρη επίγνωση της μεγάλης αυτής δυσκολίας, ταυτόχρονα όμως έχουμε και πλήρη επίγνωση ότι αυτό που ζητάει ο ελληνικός λαός –στην πλειοψηφία του- είναι απαντήσεις στα προβλήματά του. Ζητάει δικαιοσύνη, ζητάει άμβλυση των ανισοτήτων, ζητάει απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που τον αφορούν στην καθημερινότητά του και το μέλλον του» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Προηγούμενο άρθροΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ»
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: «Επενδύουμε στην ενότητα του λαού – Πελατειακές οι επιλογές Μητσοτάκη»