Για απίστευτες καταγγελίες του Ν. Αναστασιάδη που έφερε στο φως η εφημερίδα Εστία,  μίλησε στον Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση, ο δημοσιογράφος Ανδρέα Παπακυριακόπουλος.

“Καταλογίζει προδοτική συμπεριφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν προωθούσε τα αιτήματα των Αμερικανών αλλά των Τούρκων” τόνισε ο δημοσιογράφος.

“Και για τον EastMed και για γεωτρήσεις και για την ΑΟΖ της Κύπρου. Σύμφωνα με όσα του καταλογίζει ο Αναστασιάδης, ο Μητσοτάκης προωθούσε τα συμφέροντα των Τούρκων.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν αποκαλύπτονταν κάτι τέτοιο για εν ενεργεία ή πρώην πρωθυπουργό, θα είχε διαγραφεί αμέσως από την πολιτική ζωή του τόπου και από τη μνήμη των Ελλήνων” τόνισε ο Ανδρέα Παπακυριακόπουλος.

Ακούστε εδώ:

 

 

Προηγούμενο άρθροΛαγονήσι: Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ – Ήταν υπεύθυνος κυκλοφορίας όλου του σιδηροδρόμου
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ Η ΑΦΩΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”