Α. Κάντας: « Oι συνταξιούχοι δεν αντέχουν άλλο – Δεν μπορούμε να ζεστάνουμε τα σπίτια μας, δεν έχουμε ούτε τα βασικά για την διατροφή μας».

«Ήμαστε εγκλωβισμένοι στα παγωμένα σπίτια μας. Δεν τολμάμε να ανοίξουμε την θέρμανση, δεν έχουμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς και από τις 10 του μήνα σκεφτόμαστε πως θα περάσουμε τις υπόλοιπες ημέρες» είπε στον Focus FM και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Αριστοτέλης Κάντας.

«Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα –κοροϊδία για τους συνταξιούχους» τόνισε , συμπληρώνοντας ότι οι συνταξιούχοι δεν έχουν ούτε καν τα βασικά για την διατροφή τους.

Σήμερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Ωστόσο έφυγαν με άδεια χέρια.

«Ο υπουργός την ίδια καραμέλα. Μας είπε πως δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος. Εμείς ρωτάμε: Δημοσιονομικός χώρος για τα golden boys του ΕΦΚΑ υπάρχει; Για να δίνεις ετήσια μπόνους στα διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ υπάρχουν;

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΟυκρανία: Νέος συναγερμός στο Τσερνόμπιλ
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ: Μπάιντεν για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων