Διακοπές στην υδροδότηση εκτάκτως αυτή την ώρα σε 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν προκύψει έκτακτα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στην οδό Κύμης 7 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στις οδούς Μαυρομιχάλη, Κύπρου και Βορείου Ηπείρου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.
Διακοπή υπάρχει και στην Καλαμαριά. Το πρόβλημα είναι στις οδούς Ποσειδώνος και Ερυθρού Σταυρού και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Ντεπώ, λόγω προβλήματος στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 71 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Προηγούμενο άρθροΑχτσιόγλου: Στο έλεος μαζικών πλειστηριασμών οι δανειολήπτες με επιλογή της κυβέρνησης
Επόμενο άρθροΤι πρέπει να προσέξετε κατά την συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων