76χρονος στην Πάτρα καταδικάστηκε για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό αλλά με το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς κρίθηκε χθες ένας 76χρονος για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης από τη Ρουμανία, προσφέροντάς της ως αντάλλαγμα χρήματα.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 στην περιοχή της Αιγιάλειας και είχε προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία.
Η Αστυνομία είχε προβεί στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει ελάχιστα χρήματα στο ανήλικο κορίτσι και το οδήγησε πίσω από τις καλαμιές σε συγκεκριμένη τοποθεσία με πρόθεση να ασελγήσει σε βάρος της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γνώμη”, οι αστυνομικοί υποστήριξαν πως είχαν πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένη περιοχή ηλικιωμένοι άνδρες συνευρίσκονται ερωτικά με ανήλικες ρομά, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατά τη σύλληψη του άνδρα η ανήλικη φιλοξενήθηκε στην Αστυνομία Αιγίου και επειδή δεν είχαν βρεθεί οι γονείς της είχε ειδοποιηθεί το Χαμόγελο του Παιδιού στο πλαίσιο αναζήτησης μέριμνας για τη μικρή.
Ο κατηγορούμενος χθες δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του δικηγόρο Φωκίων Κατσίνη, ο οποίος για μια ακόμη φορά τόνισε πως ο εντολέας του αρνήθηκε τα όσα του έχουν καταλογιστεί.

Προηγούμενο άρθροΕπιστρεπτέα προκαταβολή: Δεν θα υπάρξει νέο «κούρεμα» – Η κυβέρνηση προσδοκά έσοδα 2,3 δις.
Επόμενο άρθροΚΥΣΕΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση για την κατάσταση στην Ουκρανία