Η αστυνομία του Αμβούργου ανακοίνωσε ότι ο δράστης της χθεσινής επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άτομα βρίσκεται πιθανότατα μεταξύ των νεκρών.

«Βρήκαμε νεκρό άτομο σε κοινοτικό κέντρο στο Γκρος Μπόρστελ που υποθέτουμε ότι θα μπορούσε να είναι ο δράστης», αναφέρεται στην ανάρτηση της αστυνομίας στο Twitter και επισημαίνεται ότι οι έρευνες συνεχίζονται «προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα να εμπλέκονται άλλοι δράστες».

Η πρώτη ειδοποίηση έφθασε στην αστυνομία λίγο μετά τις 21:15 τοπική ώρα και αφορούσε πληροφορίες για πυροβολισμούς σε κτίριο. Αστυνομικοί που βρίσκονταν ήδη στην περιοχή έσπευσαν επιτόπου κι άκουσαν άλλον έναν πυροβολισμό καθώς προσέγγιζαν το κτίριο. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν πυροβόλησαν, διευκρινίστηκε.

Σύμφωνα με την Bild, αρχικά εντοπίστηκαν έξι νεκροί· ο έβδομος βρέθηκε από τους αστυνομικούς στον δεύτερο όροφο, σε απόσταση από τα υπόλοιπα θύματα. «Δεν είναι ακόμη σαφές εάν πρόκειται για τον δράστη, ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία για διαφυγή του δράστη ή των δραστών της επίθεσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Προηγούμενο άρθροΘα τυπωθούν σε πάπυρο και θα δοθούν στις οικογένειες τους τα πτυχία των 12 φοιτητριών και φοιτητών του ΑΠΘ που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Επόμενο άρθροΤροχαίο με τραυματία στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανίων