Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στον Focus FM:”Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς – Συνεχίζει την επιδότηση της ενέργειας για να πλουτίζουν δέκα οικογένειες”

«Μιλάμε για εμπαιγμό της κυβέρνησης απέναντι στον καταναλωτή. Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς , θα συνεχίσει την επιδότηση της ενέργειας για να κερδίζουν, να πλουτίζουν δέκα οικογένειες στη χώρα, Δίνει μία κρατική ενίσχυση, μια επιδότηση, η οποία δεν παύει να φεύγει από τα χέρια του κρατικού κορβανά, δηλαδή των πολιτών, των φορολογουμένων» τόνισε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Κώστα Τουτσίδη ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

«Πέρυσι τον Αύγουστο η κιλοβατώρα κόστιζε 11 λεπτά και τώρα έχει φτάσει 79, δηλαδή 7,5 φορές πάνω. Ένας που πλήρωνε 110 ευρώ τον μήνα, τώρα πληρώνει 790 ευρώ τον μήνα» είπε εκτιμώντας ότι το “ράλι” της ακρίβειας θα συνεχιστεί. Δυστυχώς, η τιμή αυτή που ανακοίνωσε η ΔΕΗ και ακολούθησαν και οι άλλοι παίκτες δεν θα είναι η υψηλότερη. Στις 20 Σεπτέμβρη, περιμένουμε τότε να δούμε τις τιμές. Να δούμε τι θα ανακοινώσουν τότε. Και όσοι πίστευαν ότι η κρίση, και λέω όσοι πίστευαν, αναφέρομαι στον πρωθυπουργό ο οποίος, πέρσι από τη Θεσσαλονίκη στην Έκθεση, είπε ότι οι τιμές θα αυξηθούν ένα-δύο ευρώ το μήνα και η κρίση θα κλείσει μέχρι το μήνα Δεκέμβριο. Χωρίς να υπάρχει πόλεμος. Και έχουμε πει εμείς και άλλες φορές ότι τα σημάδια ή μάλλον, τα αποτελέσματα αυτού του άδικου πολέμου τώρα ξεκινάνε για την ενέργεια» επεσήμανε ο κ. Αδαμίδης.

Ακούστε εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Σημαντική ανακάλυψη φυσικού αερίου στο τεμάχιο 6
Επόμενο άρθροΚΚΕ για παρακολουθήσεις: Να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας