Απίστευτα τα όσα βίωσε ακροατής του Focus FM ο οποίος μιλώντας στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη κατήγγειλε ότι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα επειδή μέσα στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, εκτός από τους εμβολιασμένους πελάτες του, βρισκόταν και η ανεμβολίαστη μητέρα του.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Καρανικόλα, όλα ξεκίνησαν όταν δύο αστυνομικοί εισήλθαν για έλεγχο στο κατάστημά του την περασμένη Κυριακή, στις εννέα το βράδυ.

«Είχα μέσα τρείς εμβολιασμένους πελάτες. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα πια οι πελάτες που έρχονται στα μαγαζιά και είναι όλοι εμβολιασμένοι. Οι δύο αστυνομικοί κυριολεκτικά μπούκαραν μέσα και ζήτησαν τα πιστοποιητικά. Αφού έλεγξαν τους πελάτες μου, εγώ τους έδειξα το rapid test που είχα κάνει, το οποίο είχε λήξει μια μέρα, λόγω Κυριακής που τα φαρμακεία είναι κλειστά. Εκείνη την ώρα η μητέρα μου που βρισκόταν στο χώρο, πήγε να φύγει. Την ανάγκασαν να καθίσει κάτω και άρχισαν τις παρατηρήσεις. Δε την άφησαν ούτε την ταυτότητά της να φέρει. Είχε και εκείνη rapid test ληγμένο λίγων ωρών. Μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να μας οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, για να μας επιβάλλουν πρόστιμο. Μου επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 μέρες λουκέτο, για το γεγονός ότι είχα μέσα στο κατάστημά μου τη μητέρα μου που είναι ανεμβολίαστη. Σε εκείνη επιβλήθηκε (χαριστικά  όπως είπαν) 300 ευρώ πρόστιμο  με τη δικαιολογία της

“καθήμενης πελάτισσάς” ενώ ούτε καθισμένη ήταν, ούτε φυσικά είχε παραγγείλει κάτι», λέει ο κ. Καρανικόλας προσθέτοντας «περιμέναμε 45 λεπτά να μας ειδοποιήσουν εάν θα μας πάνε εισαγγελέα. Το αδίκημα για αυτούς ήταν ότι είμαι παράνομος, γιατί δεν έχω κάνει το εμβόλιο… Ξεμπερδέψαμε μετά από περίπου δύο ώρες. Μας συμπεριφέρθηκαν λες και είμαστε εγκληματίες».

Όπως αναφέρει ο κ. Καρανικόλας, «ενώ οδηγήθηκαν στο τμήμα, μητέρα και γιος, με το περιπολικό, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να τους επιστρέψουν πίσω, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν  να επικοινωνήσουν με γνωστούς, για να επιστρέψουν στο κατάστημά τους στις έντεκα τη νύχτα».

«Μας φέρθηκαν έτσι επειδή είμαστε ανεμβολίαστοι Μου το είπαν οι αστυνομικοί ότι έχουν εντολή από την κυβέρνηση να κυνηγήσουμε τους ανεμβολίαστους. Και σας έχουμε σταμπάρει. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να τους δώσω τα κλειδιά και να φύγω…», σημείωσε.

Προηγούμενο άρθροΣοκ στις Σέρρες: Αιφνίδιος θάνατος 13χρονου αγοριού
Επόμενο άρθροΙ. Μάζης: Η Ελλάδα πρέπει να κλείσει την “πόρτα” της Ευρώπης στις ροές του Ερντογάν αλλά δεν κάνει τίποτα – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM