Εύη Κιαγιά στον Focus FM: «Βγήκα μπροστά με κάθε κόστος» – HXHTIKO

«Η πρώτη δίωξη ήρθε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, όταν σε αυτή την εκπομπή είχα μιλήσει για τα τεστ και είχα πει ότι είναι όλα άκυρα», δήλωσε στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη η παθολόγος, Εύη Κιαγιά.

Η γιατρός που μέχρι σήμερα έχει χάσει 3 θέσεις εργασίας, έχει αντιμετωπίσει δεκάδες μηνύσεις και διώξεις από δύο ιατρικούς συλλόγους.

«Βγήκα μπροστά με κάθε κόστος. Έχω κατηγορηθεί για το ίδιο αδίκημα από 2 ιατρικούς συλλόγους. Αυτό είναι παράνομο. Κατηγορήθηκα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διέγερση σε ανυπακοή. Αναφορικά με το τελευταίο, θα κάνω μήνυση για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας στον εισαγγελέα που με κυνήγησε, ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος. Θα τον κυνηγήσω μέχρι τη Χάγη» σημείωσε.

Σήμερα στην προσπάθεια φίμωσής της, κατά την ίδια, προστίθεται και η κατηγορία για κακουργηματική πράξη. Αφορά ένα περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου 7 μήνες όταν σε έλεγχο που της έκανε η δημοτική αστυνομία στο Ηράκλειο, δε φορούσε μάσκα και δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης, όπως είπε.

«Έγινε καταγγελία και ενώ θα έπρεπε να με καλέσουν μετά από 2 μήνες για απολογία, το θυμήθηκαν τώρα. Και με καλεί ο εισαγγελέας με την κατηγορία της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και απείθεια. Αυτά είναι πλημμελήματα. Επειδή όμως απείλησα μια γυναίκα της δημοτικής αστυνομίας (γιατί όταν με σταμάτησαν είχα μαζί και το παιδί μου) και όπως ισχυρίζονται είχα και την πρόθεση να παρακινήσω τον κόσμο που παρακολουθούσε σε φασαρίες, ακόμα και σε επίθεση κατά των αστυνομικών, με κατηγορούν για κακούργημα. Παρά το ότι όλη μου η συμπεριφορά, είναι καταγεγραμμένη σε video».

Αναφορικά με την προσπάθεια του ΟΗΕ να μεταφέρει την εξουσία διαχείρισης μίας ενδεχομένης νέας κρίσης, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η κα Καγιά δήλωσε ότι είναι και αυτό, διάσταση της παγκοσμιοποίησης. «Είναι η παγκόσμια δικτατορία που ήδη έχει φτάσει σε όλους τους τομείς. Έχει εισχωρήσει στη θρησκεία, δεν θέλουν τις εθνικές εορτές της κάθε χώρας, έχουν διαλύσει την εκπαίδευση, έχουν διαλύσει τα πάντα. Αυτό το ρόλο παίζει και ο ΠΟΥ. Θέλουν να παραδώσω τα ηνία της υγείας της χώρας μου, στον διεφθαρμένο ΠΟΥ.»

Προηγούμενο άρθροΦρίκη στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης – Τεμάχισαν αδέσποτα γατάκια
Επόμενο άρθροΔαμιανός Δουίτσης: «Δε νοείται θεραπεία χωρίς Θεό. Χωρίς Θεό, δε νικάς τον εαυτό σου» – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM