«40% των επιχειρήσεων εστίασης δεν θα ανοίξουν ποτέ!» – Απαράδεκτη η δήλωση Γεωργιάδη, έχουμε ξεκάθαρο θέμα επιβίωσης // Χ. Κουδούνης στον Focus FM.

«Όλοι αυτοί που νομοθετούν για εμάς χωρίς εμάς, δυστυχώς δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα, η οποία σε ένα κατάστημα εστίασης δεν είναι μόνο τα ενοίκια & το προσωπικό» τόνισε μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης, Χρήστος Κουδούνης.

«Θεωρούν ότι λύνουν το πρόβλημα ενώ επί της ουσίας απλά το κουκουλώνουν και πάνε παρακάτω» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι η εστίαση χρειάζεται δομικές αλλαγές για να στηριχθεί. «Προσπαθούν  να πείσουν την κοινή γνώμη ότι όλα είναι μια χαρά. Δεν είναι. Είναι πάρα πολύ άσχημα», υπογράμμισε ο κ. Κουδούνης.

Μιλώντας για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες του κλάδου τόνισε ότι «υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να καλύψουν τις βιοτικές τους ανάγκες γιατί η κυβέρνηση δεν φρόντισε να συμπεριλάβει στα επιδόματα και τους ιδιοκτήτες τουλάχιστον των πολύ μικρών επιχειρήσεων».

Τέλος, εκτίμησε ότι αν πάμε για … «καλό Πάσχα», τότε το 40% ειδικά των μικρών επιχειρήσεων οδεύει σε λουκέτο.

Ακούστε όσα δήλωσε ο κ. Κουδούνης στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό μέχρι το βράδυ περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: 1261 νέα κρούσματα στη χώρα μας, 22 θάνατοι.