Τραγική κατάληξη είχε για τον 37χρονο δημοσιογράφο των «Παραπολιτικών» Αντώνη Χρυσουλάκη, η φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα 1ου ορόφου όπου διέμενε μόνος του, στην οδό Αιγέως 35 στην Πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, περίπου στις 8:00 π.μ., ειδοποιήθηκε το κέντρο επιχειρήσεων για περιστατικό πυρκαγιάς σε διαμέρισμα κατοικιών. Κατά την άφιξη, οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ότι η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ωστόσο οι γονείς του δημοσιογράφου ήταν παρόντες στο διαμέρισμα και βρίσκονταν σε σοκ.

Ο 37χρονος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, οι οποίοι δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά. Πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα.

Προηγούμενο άρθροMarket Pass και Youth Pass–Πότε καταβάλλονται, τι αλλάζει
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση:«24 ώρες αφωνίας του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης απέναντι στην ιταμή πρόκληση του προέδρου της Κροατίας»