2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά: Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου – Οι μαθητές έστειλαν μηνύματα για την πατρίδα και την Ορθοδοξία

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί τίμησαν τη μεγάλη διπλή γιορτή του Έθνους μας.

Μέσα από την επετειακή εκδήλωση τονίσθηκαν τα μεγάλα μηνύματα της διπλής Εορτής για την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία ενώ για την προετοιμασία της εργάστηκαν επί αρκετές εβδομάδες εκπαιδευτικοί και μαθητές, αφιερώνοντας τον ελεύθερό τους χρόνο σ’ αυτό το σκοπό. Τη διοργάνωση ανέλαβε η διευθύντρια της σχολικής μονάδας κ. Άννα Τιρικανίδου με τη σημαντική συμβολή της καθηγήτριας κ. Τσιραμπίδου.

Για «μια γιορτή που μας έκανε επιτέλους να πούμε κάτι εθνικό, πατριωτικό, Ορθόδοξο» μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης προσθέτοντας ότι «η συγκίνηση ήταν πάρα πολύ μεγάλη στο ακροατήριο».

Από την πλευρά της, η κ. Τιρικανίδου τόνισε «θέλαμε να τιμήσουμε αυτό το ένδοξο γεγονός της ελληνικής ιστορίας». Σημείωσε επίσης ότι «τα τελευταία χρόνια επιχειρήθηκε από συγκεκριμένες πλευρές της κοινωνίας μια σκόπιμη ενοχοποίηση όρων όπως πατρίδα … Έθνος. Φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να εκφράσουμε την αγάπη μας για την πατρίδα ….Άλλο εθνικιστής άλλο πατριώτης» ξεκαθάρισε.

Ακούστε εδώ:

Δείτε φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΙσπανία: Καταργείται η καραντίνα για όσους νοσούν ελαφρά με κορωνοϊό και τους ασυμπτωματικούς
Επόμενο άρθροΡώσος βουλευτής: Η άρνηση της G7 να πληρώσει σε ρούβλια, θα σημάνει τη διακοπή της παροχής φυσικού αερίου