24ωρη απεργία των εργαζομένων στα ΚΕΠ στην Θεσσαλονίκη

Λουκέτο βάζουν σήμερα τα ΚΕΠ στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Πανελληνία Ομοσπονδία Εργαζομένων στα ΚΕΠ (Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π.) «με απόφαση έκτακτου Συνεδρίου των αντιπροσώπων των Σωματείων-μελών της προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για όλους τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021»

«ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ για τα ακόλουθα προβλήματα που πλήττουν την εύρυθμη λειτουργία των ΚΕΠ και για τα οποία έχουν ευθύνη το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και οι Δήμοι της χώρας», αναφέρει η ΠΟΣΕΚΕΠ.

Τι ζητούν οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ.
Γι’ αυτούς τους λόγους ζητούν από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης:Άμεση ενίσχυση των ΚΕΠ με τουλάχιστον 1000 άτομα έκτακτο προσωπικό, μέχρι να συσταθούν και να πληρωθούν αντίστοιχες θέσεις μόνιμου προσωπικού.
Άμεση λήψη μέτρων για την ασφάλεια του προσωπικού των ΚΕΠ.
«ΚΑΛΟΥΜΕ Όλους τους συναδέλφους στα ΚΕΠ να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή μας κινητοποίηση, διεκδικώντας απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών με αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΕπεισόδιο με πυροβολισμούς στην Τούμπα Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη ληστή