Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 14χρονης που έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ» ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδε σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Όπως προέκυψε από έρευνες των Αρχών, ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού, βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της 14χρονης σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό ο οποίος είναι bodyguard υψηλών προσώπων. Το πρόσωπο αυτό που τραβούσε βίντεο  είναι ο 23χρονος Ελλάδιος Σ που έχει επίσης συλληφθεί και εμπλέκεται και στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με απόσπασμα της δικογραφίας που υπάρχει σε δημοσιεύματα, ο ρόλος του Ελλάδιου Σ ήταν ο εξής:

«Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

 

Προηγούμενο άρθροΥπό κατάληψη το ΔΙΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη: Οι φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας απαιτούν την αναγνώριση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων!
Επόμενο άρθροΝίκος Ουσαντζόπουλος: «Συνεχίζεται το μπούλινγκ από τον Πλεύρη με τα ράπιντ μόνο για ανεμβολίαστους υγειονομικούς»