14 φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία έκαναν πάρτι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Σύλληψη και πρόστιμα από την αστυνομία

Έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία σε διαμέρισμα στο κέντρου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα μετά από σχετική κλήση που δέχθηκε για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που έγινε στο διαμέρισμα υπήρχαν 14 φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία, που διασκέδαζαν καταναλώνοντας αλκοόλ.

Αρχικά όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, εμφανίστηκε νεαρή από τη Γαλλία με δύο φίλους της και ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν έπεισαν τους αστυνομικούς

Η νεαρή τους αρνήθηκε να επιτρέψει στην αστυνομία την είσοδο στο διαμέρισμα και χρειάστηκε να κληθεί πταισματοδίκης για να μπορέσουν να μπουν. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί μέσα υπήρχαν μέσα συνολικά 14 άτομα με ορισμένους να έχουν κρυφτεί σε ντουλάπες και άλλους κάτω από κρεβάτια.

Επιβλήθηκαν συνολικά 13 πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό καθώς και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην 20χρονη διοργανώτρια του πάρτυ, η οποία συνελήφθη και θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Οι συγκεκριμένοι φοιτητές βρισκόταν στην Ελλάδα εδώ και τρεις εβδομάδες με το πρόγραμμα ανταλλαγής Erasmus.

 

Προηγούμενο άρθροΕργασίες καθαρισμού και συντήρησης σε επαρχιακές οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΈκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης