«Αυτά τα τρία βαγόνια που χάθηκαν ήταν αυτά που μετέφεραν τα καύσιμα, το ξυλόλιο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί και να δολοφονηθεί τόσος κόσμος. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν έλεγα τυχαία όλα όσα αποκάλυπτα τόσο καιρό» είπε σήμερα μιλώντας στον Focus FM 103,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφερόμενος στο πόρισμα – φωτιά για Τέμπη και στα τρία εξαφανισμένα βαγόνια.

Με αφορμή τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι η άφιξη Κασσελάκη άνοιξε δια της πλαγιάς οδού την κουβέντα για τον γάμο ομοφυλόφιλων.

«Καταθέτω ένα σενάριο. Ο Κασσελάκης ήρθε και σε πέντε – έξι μήνες, το νομοσχέδιο πέρασε. Και από την στιγμή που ψηφίστηκε, το σύστημα δεν τον χρειάζεται πλέον. Ενδεχομένως να το γνώριζε και ο ίδιος. Και τώρα πάει στο σπίτι του, το θέμα είναι ότι θα φύγει κυνηγημένος μετά την ιστορία της off shore εταιρείας του» σημείωσε ενώ επανέλαβε την θέση της Ελληνικής Λύσης ότι πρέπει να γίνει από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές έλεγχος σε όλους τους υπουργούς, στους προέδρους κομμάτων, στους βουλευτές της περιουσιακής κατάστασής τους και πώς έβγαλαν τα χρήματα αυτά.

«Να ελεγχθούν συγγενείς πρώτου, δευτέρου, τρίτου, τέταρτου βαθμού, τα παιδιά και οι  γυναίκες τους».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε επίσης λόγο για βρώμικο πόλεμο με εντολή Μαξίμου σε βάρος της Ελληνικής Λύσης

«Φοβούνται την Ελληνική Λύση που συνεχίζει να ανεβαίνει και φυτεύουν υπο κομματίδια ώστε να ανακόψουν την ανοδική της πορεία». 

Τελειώνουν την Θεσσαλονίκη” είπε σε άλλο σημείο αναφερόμενος στην πρόθεση για δημιουργία τερματικού σταθμού υγροποίησης και φωτοβολταϊκό πάρκο στον Θερμαϊκό.

“Έρχεται το μεγαλύτερο έγκλημα στον Θερμαϊκό και κανένας δεν μιλάει. Ετοιμάζονται να κάνουν τερματικό σταθμό υγροποίησης στο κέντρο του Θερμαϊκού κόλπου και  τεράστιο φωτοβολταϊκό πάρκο μέσα στο Θερμαϊκό στην ακτή Περαίας μέχρι τη Μηχανιώνα.

Ο δήμος μπορεί να το απέρριψε αλλά το θέμα δεν αφορά τον δημο αλλά το υπουργείο και τον Α.Γεωργιάδη που το υπέγραψε ως υπουργός Ανάπτυξης.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος ΕΔΩ:

Προηγούμενο άρθροΦτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας – Ακρίβεια και αισχροκέρδεια αδειάζουν τα πορτοφόλια των καταναλωτών
Επόμενο άρθροΝίκη για την Εθνική μπάσκετ-Ντεμπούτο Βασίλη Σπανούλη στον γαλανόλευκο πάγκο