Αγαπητοί επισκέπτες του Ουλουγουάτου, προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα: οι πανούργοι μακάκοι που ζουν δίπλα σε έναν ναό στο Μπαλί της Ινδονησίας κλέβουν τα υπάρχοντα των τουριστών και αρνούνται να τα επιστρέψουν αν δεν πάρουν έναν μεζέ για λύτρα.

Oι πάπιες έχουν την τάση να κοιμούνται σε μία σειρά. Οι 2 πάπιες στις άκρες της γραμμής, κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό, έχοντας το νου τους για τους κινδύνους που παραμονεύουν.

Ένας νέος τύπος κατοικιών, το Nestinbox, εμπνέεται από τις φωλιές των πτηνών

Αγρότης από την Ουρουγουάη, αγόρασε το Ford F-350 το 1969, το οποίο αγάπησε αλλά και εκτίμησε βαθιά, όπως φαίνεται! Μετά από 48 ολόκληρα χρόνια προσφοράς θέλησε να τους αποτίσει φόρο τιμής με τον δικό του τρόπο και αντι να το πετάξει ή να το πουλήσει το έθαψε στο αγρόκτημα του.

Μια γυναίκα αγόρασε ένα δαχτυλίδι από παζάρι για 15 δολάρια στο Λονδίνο. Κοσμηματοπώλης που το είδε καλύτερα της αποκάλυψε ότι πρόκειται γιατι  λευκό διαμάντι 26.27 καρατίων. Το δαχτυλίδι θα δημοπρατηθεί στις 7 Ιουνίου, με τιμή έναρξης 325.000 δολάρια, ενώ σύμφωνα με τη Γουίνγκχαμ μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 454.000 δολάρια.

Mια 22χρονη αυτόχθονας του Μεξικού έχει εκπλήξει όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τον υπερμαραθώνιο

Σήμερα, φαίνεται ότι δεν αρκεί για ένα εστιατόριο να προσφέρει ένα κομμάτι γλυκό ως επιδόρπιο στους πελάτες του, στο τέλος του φαγητού. Χάρη στους δημιουργικούς και καινοτόμους σεφ ζαχαροπλαστικής, πλέον οι γλυκές απολαύσεις ξεπερνούν τις συμβατικές προσφορές και είναι εντυπωσιακές και βέβαια νόστιμες.

Το ονομάζουν “μανιτάρι που αιμορραγεί”, “δόντι που αιμορραγεί”, “δόντι του διαβόλου” αλλά και “φράουλες με κρέμα γάλακτος”! Αυτό το μανιτάρι ευδοκιμεί κυρίως κάτω από τα κωνοφόρα δέντρα στη βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, ενώ πρόσφατα ανακαλύφθηκε και στην Κορέα και το Ιράν. Και είναι μη βρώσιμο μανιτάρι.

 

Ο Wang Xuebao, επικεφαλής μιας εταιρείας συμβούλων επενδύσεων στην Xian City της Κίνας,

Ζωντανα τωρα

Θωμάς Παπαθανασίου
Ραδ. παραγωγός: Θωμάς Παπαθανασίου
Πρόγραμμα: ραδιοφωνικό magazino
Ώρες: 11:00 - 14:00

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined