Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 21:28

Μπούκαραν στο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης – Επίθεση στον Λεκάκη για ελεγχόμενη στάθμευση

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν κάτοικοι κι επαγγελματίες της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας,
στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Όπως τονίζουν έχουν μαζέψει 2.000 υπογραφές ενάντια στην εφαρμογή του συστήματος, κάνοντας λόγο για ένα άδικο μέτρο για τους ίδιους, που θα επιφέρει πολλά προβλήματα.
Μάλιστα, προκλήθηκε ένταση όταν κάτοικοι της Ε’ κοινότητας εισέβαλαν μέσα στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου, την ώρα που ήταν να γίνει η ψηφοφορία που αφορά στους 192 συμβασιούχους, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση. Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμβασιούχων.
Επίθεση στον Λεκάκη
Ένας εκ των κατοίκων επιτέθηκε φραστικά στον αντιδήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Πέτρο Λεκάκη. «Λαμόγιο Λεκάκη ούτε μια ψήφο δεν θα πάρεις, εσύ ζωγράφισες την Ε΄Κοινότητα», φώναξε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος κάτοικος.
Ο κ. Λεκάκης, για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει «Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δήθεν «αγανακτισμένος πολίτης» που συμμετείχε στη διαμαρτυρία στο Δημαρχείο για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα εξαπέλυσε προσωπική επίθεση με ανοίκειους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου.
Σε αυτήν την πόλη όμως είμαστε όλοι γνωστοί. Κάποιοι, ενοχλημένοι από την παρουσία της παράταξής μας «Θεσσαλονίκη Πρώτη», χρησιμοποιούν τους κομματικούς τους στρατούς για να πλήξουν την προσωπικότητα του μου, η υποψηφιότητά μου φαίνεται πως ενόχλησε κόμματα, συστήματα και μηχανισμούς.
Οι επιθέσεις προέρχονται από τα ίδια κέντρα που διαρρέουν fake news για το αν η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» φθάσει ως τις κάλπες και πετούν λάσπη σε κάθε ευκαιρία. Να γνωρίζουν πως τέτοιες επιθέσεις και πρακτικές δεν φιμώνουν την παράταξη και δεν φοβίζουν κανέναν. Η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» με τη δύναμη της κοινωνίας συνεχίζει πιο δυνατή τον αγώνα για μια πόλη που λειτουργεί, νοιάζεται και προσελκύει».
πηγη grtimes.gr 

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Βιργινία Δημαρέση
Ραδ. παραγωγός: Βιργινία Δημαρέση
Πρόγραμμα: Focus PRESS
Ώρες: 08:00 - 10:00

Ροη ειδησεων

Μιχαλίτσος: «Σε καλό δρόμο οι μεταγραφές του Άρη»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 18:20

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined