Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 16:25

Γ. Μπουτάρης: Έδωσα εντολή αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ να φωταγωγηθεί η Θεσσαλονίκη

Εντολή να φωταγωγηθεί η Θεσσαλονίκη αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του ΑΕΛ – ΠΑΟΚ,
σε περίπτωση νίκης του Δικεφάλου, η οποία θα του δώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, έδωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.
Υπομονή και όχι βιασύνη συνέστησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σε τοποθέτησή του σήμερα μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε περί καθυστερήσεων στη διαδικασία θετικής γνωμοδότησης του δήμου Θεσσαλονίκης για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο που αφορά την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Ευρισκόμενος στη Σόφια, για συνέδριο σχετικά με την ατμοσφαιρική ρύπανση, ο κ. Μπουτάρης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στη διαδικασία και πως όλοι, συμπεριλαμβανομένης της δημοτικής αρχής, δουλεύουν συστηματικά για την υλοποίηση του πρότζεκτ «Νέα Τούμπα».
Στάθηκε στην πολύ καλή, όπως τη χαρακτήρισε, σχέση που διατηρεί με τον Ιβάν Σαββίδη και τόνισε πως μιλούν μεταξύ τους για το ζήτημα ανακατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα.
Ερωτηθείς, δε, για το εάν θα φωταγωγήσει τη Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ μέσα στη Λάρισα την Κυριακή, γεγονός που θα του δώσει και μαθηματικά τα σκήπτρα του πρωταθλητή, ο ίδιος επισήμανε ότι έχει δώσει ήδη σχετική εντολή.
Τέλος, επισήμανε ότι πρόθεση του είναι να διευκολύνει τις διαδικασίες για την νέα Τούμπα.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το εάν θα φωταγωγηθεί η πόλη την Κυριακή (12/4): «Έδωσα εντολή με το που ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης και αν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ να φωταγωγηθεί η πόλη. Να μη χρειαστούν άλλα 34 χρόνια όμως».
Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Ο Δήμος δεν καθυστερεί καθόλου. Μετέχει στην Επιτροπή που εξετάζει τις παραμέτρους. Είναι λίγο μπερδεμένο το ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι πολεοδομικές ρυθμίσεις. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο είναι αυτή έχει γίνει και για τη ΔΕΘ.
» Οι προτάσεις αυτές θα δημιουργήσουν ένα ειδικό χωρικό σχέδιο που θα διευκολύνει την κατάσταση. Το γήπεδο είναι πιο μπερδεμένο όμως. Δεν πάμε να χτίσουμε μια πολυκατοικία, δεν θα γίνει απλώς ένα γηπεδάκι, θα αναμορφωθεί ολόκληρη η περιοχή.
» Δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί. Δουλεύουμε στον δήμο συστηματικά για αυτό. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Χρειάζεται λίγο υπομονή.
» Η άδεια θα πρέπει να βγει με ειδικό προεδρικό διάταγμα. Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε τέτοιες άδειες, δεν μπορούν οι πολεοδομικές υπηρεσίες του δήμου να βγάλουν τέτοια άδεια. Έτσι νομίζω, δεν είμαι και σίγουρος. Όπως έγιναν τα ολυμπιακά έργα, έτσι θα γίνει και σε αυτήν την περίπτωση, πιστεύω».
Για το εάν μιλά για το γήπεδο με τον Ιβάν Σαββίδη: «Μιλάμε για το θέμα, έχουμε πολύ καλή σχέση. Κοιτάζω να διευκολύνω την κατάσταση και τίποτα παραπάνω. Χρονικά πάει καλά το πράγμα για το γήπεδο».
Πηγή: www.voria.gr

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Λαγκαδά

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 18:22

Online παραστάσεις και συναυλίες από το Δήμο Θεσσαλονίκης

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 18:16

Κορωνοϊός: Live οι ανακοινώσεις Τσιόδρα - Χαρδαλιά

ΕΛΛΑΔΑ
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 18:04

Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης από τον Δήμο Βόλβης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 16:32

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined