Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 16:35

Στην αντεπίθεση κατά Κυρίζογλου η Νοτοπούλου για τα περί σπατάλης

Στην αντεπίθεση κατά του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, για το σχόλιό του
αναφορικά με το πώς η υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, αξιοποίησε το πρόγραμμα χρηματοδότησης νεανικών δράσεων, περνά η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Όπως επισημαίνει σε νέα δήλωσή της για το ζήτημα, ο κ. Κυρίζογλου δήλωσε με «περισσή ειλικρίνεια» ότι «δεν έχει σημασία με ποιες διαδικασίες» χρηματοδοτήθηκαν οι 43 προτάσεις του έργου.
«Η δήλωση του κ. Κυρίζογλου τον κατατάσσει σε όσους υποστηρίζουν την επιτομή του παλαιοκομματισμού, τις επί δεκαετίες απευθείας χρηματοδοτήσεις σε ημέτερους. Λογικό είναι να αντιδρά στις πρωτοβουλίες μας. Εμείς επιλέξαμε, για πρώτη φορά στην ιστορία των χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) διαδικασίες ανοιχτής και δημόσιας πρόσκλησης και αξιολόγησης. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που "η χρησιμοποίηση δημοσίου χρήματος" - σύμφωνα με την έκφραση του κ. Κυρίζογλου – αφορά φορείς όπως ο "Φάρος του Κόσμου", το σωματείο Αποκατάστασης και ειδικής αγωγής ΑμεΑ "ΣΩΤΗΡ", ο σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με διαταραχές όρασης και αναπηρίες "ΣΥΖΩΗ", ο σύλλογος συνδρόμου DOWN Ελλάδος, ο σύλλογος Erasmus του ΑΠΘ, όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας, Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης, Περπατώ Ροδόπης, κ.α», αναφέρει η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
«Θα χαιρόμασταν ακόμα παραπάνω αν και ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης είχε ακολουθήσει μια αντίστοιχη πολιτική ενίσχυσης ευπαθών ομάδων της νεολαίας αξιοποιώντας τα εργαλεία που του προσφέρει η κυβέρνηση (π.χ. Ρομά που ζουν στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης)», συνεχίζει με νόημα η ίδια και προσθέτει:
«Ο κ.Κυρίζογλου ενοχλείται από τη νέα γενιά που δραστηριοποιείται, τις καθαρές δράσεις, τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου. Εμείς πάλι, τους υποστηρίζουμε.
» Εντέλει, ο καθένας μας κρίνεται από το έργο του και από τη διαφάνεια των διαδικασιών που ακολουθεί».
Πηγή: www.voria.gr

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της; Θεσσαλονίκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 09:28

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 08:27

Τουρκία: 92 συνολικά οι νεκροί από κορονοϊό

ΚΟΣΜΟΣ
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 20:01

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined