Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 16:54

Ποιοι "έκλεψαν" την παράσταση στο «Χορό Κάτω από τ’ Άστρα» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, ενίσχυσαν με την παρουσία τους στον ετήσιο φιλανθρωπικό «Χορό Κάτω από τ’ Άστρα», εκατοντάδες φίλοι και δωρητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall της Σχολής και κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο «Χορός Κάτω από τ’ Άστρα» αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα καλοκαιρινά γεγονότα στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Σύλλογο Φίλων της ενώ όλα τα έσοδα διατίθενται για τις υποτροφίες μαθητών και σπουδαστών.
Και φέτος, τις εντυπώσεις «έκλεψαν», δύο απόφοιτες των λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, οι οποίες μίλησαν στους παραβρισκόμενους για την εμπειρία τους στη Σχολή και τους ευχαρίστησαν θερμά για τη σημαντική συνεισφορά τους στο Πρόγραμμα Υποτροφιών.


«Με την παρουσία σας στη φιλανθρωπική εκδήλωση στηρίζετε οικονομικά το Πρόγραμμα Υποτροφιών των μαθητών και των σπουδαστών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College και αποδεικνύετε έμπρακτα την αγάπη σας για το έργο της», τόνισε ο πρόεδρος της Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, προλογίζοντας τις δύο απόφοιτες.
Η Ειρήνη Συμεωνίδου είναι απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου της Σχολής. Έχει ήδη γίνει δεκτή με υποτροφία στο Berea College των Η.Π.Α. όπου θα σπουδάσει γεωπονία. Χαρακτήρισε την Αμερικανική Γεωργική Σχολή ως «αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς της», καθώς κατάφερε να την αλλάξει τόσο ριζικά όσο και πολυεπίπεδα.

«Διεύρυνε πολύ τους ορίζοντές μου και μου προσέφερε πάρα πολλές ευκαιρίες», τόνισε.
Η Δέσποινα Μετλάρη είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου της Σχολής και περιμένει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για να επιβεβαιώσει την είσοδο της σε οικονομική σχολή πανεπιστημίου. Στην ομιλία της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό και τον πολυδιάστατο τρόπο διδασκαλίας του Λυκείου, ο οποίος ‘παντρεύει’ τη θεωρία με την έμπρακτη εφαρμογή της.


Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, κ. Σάββας Κάλφας, αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά του Συλλόγου προς τη Σχολή και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εργάστηκαν εντατικά για τον επιτυχημένο φετινό φιλανθρωπικό Χορό. Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά το συγκρότημα Les Au Revoir και ο dj Χρήστος Καλτσάς.

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

FocusFM
Ραδ. παραγωγός: FocusFM
Πρόγραμμα: Focus Music Night
Ώρες: 23:00 - 07:00

Ροη ειδησεων

Συνέλαβαν δραπέτες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών

ΕΛΛΑΔΑ
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 21:32

«Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών και από τον Σπύρο Λυκούδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 20:47

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη ΒΙΠΕΘ Σίνδου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 17:10

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined