Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 16:34

Δ. Θεσσαλονίκης: Οι "6" συγκροτούν μέτωπο κατά του Γ. Μπουτάρη

Στη συγκρότηση ενός αντιπολιτευτικού μετώπου κατά της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη, προχώρησαν οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Παναγιώτης Αβραμόπουλος, οι σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης "Πρωτοβουλία" Ανδρέας Κουράκης και Γιώργος Αρβανίτης, η επικεφαλής της παράταξης "Γειτονιές σε Δράση" Μόνικα Αϊβάζογλου και ο δημοτικός σύμβουλος της "Ανοιχτής Πόλης", Γιώργος Αβαρλής.

Όπως τόνισαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη τύπου, αυτό έγινε σε μια προσπάθεια - να αναδειχθούν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, αναφέρθηκαν σε "αποτυχίες" της διοίκησης Μπουτάρη, σχετικά με την καθαριότητα, την ελεγχόμενη στάθμευση, τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας, καθώς και στην απουσία έργων στην πόλη.

Παράλληλα χαρακτήρισαν "κακό και αποτυχημένο δήμαρχο" τον κ. Μπουτάρης, ενώ έκαναν λόγο για "ανυπαρξία έργου" στη δεύτερη θητεία, σημειώνοντας πως "περιφρονεί τις απόψεις των δημοτικών συμβούλων" στις συνεδριάσεις και πως η συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης γίνεται "στη βάση της ατάκας".

Ακόμα τόνισαν πως η ομάδα των "έξι" δημιουργήθηκε γιατί παρουσιάστηκε "έλλειψη αντιπολίτευσης στον κεντρικό δήμο" και κάλεσαν όσους δημοτικούς συμβούλους επιθυμούν να συμπαραταχθούν σε αυτό το μέτωπο προσθέτοντας πως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν "κατάρρευση της διοίκησης Μπουτάρη".

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η ομάδα αυτή θα μετεξελιχτεί σε δημοτική παράταξη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, είπε πως "δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, ούτε διαλογισμός", χωρίς όμως να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Ωστόσο αυτό που τόνισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ότι σήμερα στόχος τους είναι η συνεργασία για την ανάδειξη προβλημάτων προκειμένου να "γίνουν τα πράγματα καλύτερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης".

Τέλος οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας Ανδρεάς Κουράκης και Γιώργος Αρβανίτης άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης, ο κ. Αβαρλής έθεσε τον εαυτό του εκτός της "Ανοιχτής Πόλης", ενώ η κ.Αϊβάζογλου δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη δική της παράταξη και πως ο λόγος που την οδήγησε στους "έξι" είναι καθαρά αντιπολιτευτικός προς τη διοίκηση.

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Δημήτρης Βενιέρης
Ραδ. παραγωγός: Δημήτρης Βενιέρης
Πρόγραμμα: Focus PRESS
Ώρες: 08:30 - 11:00

Ροη ειδησεων

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου

ΕΛΛΑΔΑ
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 09:24

Σε 24ωρη απεργία σήμερα τα ΕΛΤΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 09:01

Βουλή: Στην Ολομέλεια η συμφωνία των Πρεσπών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 08:10

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 08:09

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined