Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 11:03

ΗΧΗΤΙΚΟ-Άδωνις Γεωργιάδης: Τα χημικά του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία ψέκασαν χθες τους πρώην συντρόφους τους έχουν βιταμίνη C!

«Αν γινόταν πλειστηριασμοί με κυβέρνηση ΝΔ θα είχε καεί όλη η Ελλάδα!» δήλωσε στον FOCUS 103,6, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

«Άκουσα τι είπε χθες ο κ. Τσακαλώτος για τον κοινωνικό χαρακτήρα των πλειστηριασμών, αυτά λέγανε στα τραπεζάκια των αγανακτισμένων; Πρώτα απ' όλα ο κ. Τσίπρας έλεγε για σεισάχθεια!
Αν θέλουν να προστατεύσουν πραγματικά την πρώτη κατοικία, πρέπει να θεσπίσουν νόμο. Αλλά δεν μπορούν να το κάνουν, γιατί δεν το επιτρέπει το παρόν πρόγραμμα, διότι υπάρχει συμφωνία με την τρόικα.
Η "κακή" κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προστάτευσε νομοθετικά την πρώτη κατοικία, η "καλή" αριστερή κυβέρνηση καταργεί αυτήν την προστασία. Αυτό θα γράψει η ιστορία.»

Αναφορικά με τη χρήση χημικών μέσα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε:

«Τα χημικά επί κυβέρνησης Σαμαρά, ήταν... κακά χημικά, ληγμένα, που προκαλούσαν καρκίνο, έτσι έλεγαν. Αυτά είναι αριστερά χημικά, με... βιταμίνη C. Είναι υποκριτές και ψεύτες. Μας είχαν «πρήξει» για τα χημικά επί προηγούμενων κυβερνήσεων και χθες πήγαν και ψέκασαν τους πρώην συντρόφους τους!»

Ερωτηθείς για τον ρόλο που έπαιξε ο κ. Σφακιανάκης στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ο κ. Γεωργιάδης απάντησε:

«Ο Σφακιανάκης δεν έχει εταιρία, δεν ήθελε να αγοράσει ή να πουλήσει, είναι επίσημος σύμβουλος του βασιλιά της Σ. Αραβίας. Είναι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Ο ανεύθυνος όμως κ. Τσίπρας, εξέθεσε μία αξιόπιστη πηγή, που πήγε να προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τον κ. Παπαδόπουλο. [...]
Αν ο Παπαδόπουλος ήταν όντως εκπρόσωπος της Σ. Αραβίας, δεν θα έβγαινε μετά από τόσο θόρυβο η ίδια η Σ. Αραβία να το επιβεβαιώσει; Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν εκπρόσωπος, ήταν μεσάζων, που έκανε δουλειές με τον Καμμένο.
Πιο εξόφθαλμη απόπειρα απάτης, μίζας και λαθρεμπορίου, δεν υπάρχει. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί και δικαστικά. Γιατί δεν βγαίνουν να πουν ότι τα έγγραφα που παρουσίασε ο Καμμένος είναι έγκυρα;»

Σχετικά τέλος με τις αναφορές Καμμένου στη Βουλή στον κ. Πατεράκη και τη σχέση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο τελευταίος ξεκαθάρισε:

«Είμαι σε επίσημη εκδήλωση του κόμματος της κ. Μέρκελ, στο Βερολίνο, όπου είναι προσκεκλημένος και ο κ. Πατεράκης, Ξέρετε πόσες selfies μ΄έχουν βγάλει στη ζωή μου; Αυτό έκανε και ο κ. Πατεράκης, Εγώ τι σχέση έχω μ' αυτό;
Είπα στη Βουλή, ότι τον κ. Πατεράκη τον έχω δει μία φορά στη ζωή μου, συνοδευόταν μάλιστα από υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ. Αφότου είπα αυτό, όχι μόνο δεν με ρώτησαν για ποιον υπουργό πρόκειται, αλλά δεν ανέφεραν ξανά το όνομα Πατεράκης!»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Γιάννης Ρέπιτς
Ραδ. παραγωγός: Γιάννης Ρέπιτς
Πρόγραμμα: Vintage Nights
Ώρες: 23:00 - 01:00

Ροη ειδησεων

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 21:25

Κλειστό αύριο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 16:10

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined