Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 19:17

Παραστατίδης - Γεωργαντάς στον FOCUS FM: Κάτοικοι του Κιλκίς τρώνε στα Σκόπια - Συνταξιούχοι πηγαίνουν στη Βουλγαρία (ΗΧΗΤΙΚΑ)

Την εκροή των κατοίκων του νομού Κιλκίς στις αγορές των γειτονικών Σκοπίων παραδέχτηκε
στον FOCUS FM και τη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου ο βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Παραστατίδης συμπληρώνοντας ότι στην πιο δύσκολη θέση παραμένουν οι Έλληνες επαγγελματίες. Ο ίδιος απέδωσε την κατάσταση στην οικονομική κρίση υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ειδικής φορολογικής ζώνης για την ελάφρυνση των κατοίκων της μεθορίου.
"Κανείς δεν θα πάει μόνο να φάει, είναι υπερβολή. Να κάψει βενζίνη 15 ευρώ για να φάει." σχολίασε ο κ. Παραστατίδης με αφορμή τη δήλωση του πρόεδρου του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς Γιώργου Ιωαννίδη, ο οποίος δήλωσε την χθες στον FOCUS FM ότι «...πάλι καλά που υπάρχουν και τα... καζίνο στα Σκόπια, από τη μία αρμέγουν όσους έχουν χρήματα αλλά από την άλλη προσφέρουν όλη μέρα φαγητό δωρεάν. Με 5 και με 10 ευρώ τρώνε και περνάνε... Εδώ ούτε αυτό δεν γίνεται!»
Επιβεβαίωσε δε το φαινόμενο κατά το οποίο συνταξιούχοι επιλέγουν να ζουν στη Βουλγαρία, κυρίως από τις Σέρρες για να καταλήξει "δεν μπορείς να απαγορεύεις σε κανέναν να πάει."
ΑΚΟΎΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, εκφράζοντας αμφιβολίες αν αξίζει τον κόπο να φάει κάνεις στα Σκόπια τη στιγμή που ξοδεύει ένα σημαντικό ποσό στις βενζίνες. Ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας στον FOCUS FM και τη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα μικρό ποσοστό που επιλέγει να τρώει στα Σκόπια, επιβεβαιώνοντας ωστόσο το φαινόμενο ότι ορισμένοι συνταξιούχοι επιλέγουν τη Βουλγαρία για να ζήσουν, ως πιο φθηνή χώρα.
Εστίασε, τέλος, στην ανάγκη δημιουργίας ειδικής κάρτας έκπτωσης από δασμούς πετρελαίου κίνησης για κατοίκους που ζουν μέχρι 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Γιάννης Ρέπιτς
Ραδ. παραγωγός: Γιάννης Ρέπιτς
Πρόγραμμα: Vintage Nights
Ώρες: 23:00 - 01:00

Ροη ειδησεων

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 21:25

Κλειστό αύριο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 16:10

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined