Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 10:59

ΗΧΗΤΙΚΟ Χρυσόγονος: Κάποια στιγμή οι μάζες θα σταματήσουν να γοητεύονται από τον κ. Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στα μονοψήφια ποσοστά

«Υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, γιατί είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν άμεσα κατά της Υεμένης, σ’ ένα πόλεμο, όπου σκοτώνονται ένα σωρό άμαχοι.

Το θέμα θα έπρεπε να συζητηθεί και να αποτελέσει ζήτημα διακομματικής συναίνεσης. Αυτά τα όπλα τα αγοράσαμε για την άμυνα μας, όχι για μεταπώληση σε άλλη χώρα», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUS 103,6 ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος.

«Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία τη συμφωνία αυτή» είπε ο κ. Χρυσόγονος, συμπληρώνοντας ότι:
«Το στυλ ζωής που φαίνεται να εμφανίζει ο υπ. εθνικής άμυνας, κ. Καμμένος ιδίως με την παραμονή του σε ακριβό ξενοδοχείο του Λονδίνου κτλ, δε φαίνεται να συνάδει με το πόθεν έσχες του. Είτε έχουμε δηλαδή ένα ανακριβές πόθεν έσχες, που δεν θέλω να τα πιστέψω, είτε έχουμε μία ακραία επιπολαιότητα, έναν άνθρωπο δηλαδή που δεν έχει λεφτά, αλλά ό,τι βγάζει το ξοδεύει.»

«Η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ είναι προσωπική επιλογή Τσίπρα. Το βράδυ των εκλογών, μετά από ένα τηλεφώνημα με τον κ. Καμμένο, ανακοίνωσε σύμπραξη μαζί του και θα θυμάστε πήγε και ο κ. Καμμένος στα πανηγύρια, το είχε προσυνεννοηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν τα κομματικά όργανα.
Οι αποφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνονται στην κορυφή και η βάση καλείται να τις εκτελέσει. Τα κόμματα του σήμερα είναι τα ανοιχτά κόμματα, με εμπιστοσύνη στην κοινωνία. Δεν είναι βιώσιμος ο αρχηγοκεντρικός ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποια στιγμή οι μάζες θα σταματήσουν να γοητεύονται από τον κ. Τσίπρα, πάντα συμβαίνει αυτό με όλους και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα επιστρέψει στα μονοψήφια ποσοστά.
Για να είναι ωφέλιμος ο κ. Τσίπρας για τη χώρα θα έπρεπε να έχει ένα αναπτυξιακό σχεδιασμό, που δεν τον έχει, αντ' αυτού κάνει παιχνίδια εξουσίας. Δεν βλέπει το μεθαύριο της χώρας, παρά μόνο το εκλογικό αύριο», κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Γιάννης Ρέπιτς
Ραδ. παραγωγός: Γιάννης Ρέπιτς
Πρόγραμμα: Vintage Nights
Ώρες: 23:00 - 01:00

Ροη ειδησεων

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 21:25

Κλειστό αύριο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 16:10

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined