Κυρίως συννεφιασμένος

27°C

Θεσσαλονίκη

Κυρίως συννεφιασμένος

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 10:50

HXHTIKO Κώστας Ζαχαριάδης: Δεν υπάρχει φλερτ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ - Το σύνθημα "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", δεν αφορούσε τους πλούσιους κακοπληρωτές

«Δεν υπάρχει φλερτ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Ήταν απόφαση του πρωθυπουργού να γράψει το άρθρο για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

O κ. Τσίπρας είχε δικαίωμα να γράψει για τον Ανδρέα Παπανδρέου, όπως έκανε και η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Βενιζέλος για τον Λεωνίδα Κύρκο.
Δεν υπάρχει θέμα "ιδιοκτησίας", μιλάμε για την πολιτική ιστορία του τόπου μας. Το άρθρο του πρωθυπουργού δεν εστιάζει στα πρόσωπα, αλλά στα ρεύματα και στις πολιτικές» σημείωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου σημάδεψε ένα μεγάλο κόμμα και την πολιτική ζωή της χώρας, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι στα κόμματα δεν υπάρχει γραμμική συνέχεια, προκύπτουν αλλαγές: «το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, ούτε όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 2010.»
Σημείωσε επίσης, ότι ευθύνες υπάρχουν διαχρονικά στις κυβερνήσεις για τη χρεοκοπία της χώρας: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από πρωθυπουργός το 1996. Μέχρι τη χρεοκοπία της χώρας μεσολάβησαν περίπου 16 χρόνια.»

Ερωτηθείς για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ο κ. Ζαχαριάδης ξεκαθάρισε:

«Το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", ήταν ένα σύνθημα, που δεν αφορούσε όμως τις περιπτώσεις πλούσιων κακοπληρωτών. Η Αριστερά δεν είπε ποτέ ότι πρέπει να προστατευτούν οι "μπαταχτσήδες".
Οι πιο φτωχοί πρέπει νομοθετικά να προστατευτούν, αυτό βέβαια δεν ισχύει για τους "μπαταχτσήδες", πρέπει να γίνει διάκριση ανάμεσα στις δύο αυτές κατηγορίες.
Η Ελλάδα δεν θα γίνει Ισπανία, με εξώσεις χιλιάδων φτωχών ανθρώπων από τα νοικοκυριά τους», διαβεβαίωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Κυριάκος Βελόπουλος
Ραδ. παραγωγός: Κυριάκος Βελόπουλος
Πρόγραμμα: Focus με τον Βελόπουλο
Ώρες: 12:00 - 13:00

Ροη ειδησεων

Δεν νομιμοποιεί την κάνναβη η Βρετανία

ΚΟΣΜΟΣ
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 08:59

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined