Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 11:33

ΗΧΗΤΙΚΟ Δημήτρης Σταμάτης: Ο κ. Καμμένος παραβίασε κατάφωρα τον στρατιωτικό ποινικό κώδικα. Πώς το δέχτηκε αυτό ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ που ήταν μαζί του;

«Ζούμε δύο πραγματικότητες: την κυβερνητική και την πραγματική. Η κυβέρνηση ψεύδεται, όπως πίνει νερό, άλλα λέει κι άλλα κάνει. Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για άμεσες εκλογές έχει να κάνει με πρωτοφανή φαινόμενα:

υπουργός μιλά με ισοβίτη και μετά κάνει τον συγκυβερνήτη σε ελικόπτερο, ενώ άλλος υπουργός, ο υπουργός παιδείας λέει στους φοιτητές να περιφρουρήσουν το πανεπιστήμιο από την εγκληματικότητα» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUS 103,6 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης.
«Είναι ανίκανος ο κ. Τσίπρας και ταυτόχρονα παμπόνηρος. Βασίζεται στην πονηριά και στο ψέμα. Μπήκαμε σε 4ο μνημόνιο και λένε ότι θα μας βγάλουν από τα μνημόνια! Με τα μέτρα αυτά χτυπούν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Αυτό το πρόγραμμα δεν βγαίνει, θα έχουμε περαιτέρω ύφεση και θα πληγούν οι πιο αδύναμοι. Γι΄αυτό ζητάμε εκλογές. Μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει ότι θα έχουμε 3η αξιολόγηση τον Σεπτέμβρη, ενώ θα έπρεπε να έχει κλείσει η 6η; Εξαιτίας των καθυστερήσεων οι συνταξιούχοι χάνουν δύο συντάξεις και οι εργαζόμενοι ένα μισθό. Αν έχουν φιλότιμο πρέπει να πάνε σπίτια τους! Απέτυχαν σε όλα!»
Αναφορικά με την πτήση του Πάνου Καμμένου ως συγκυβερνήτη σε στρατιωτικό ελικόπτερο ο κ. Σταμάτης δήλωσε:
«Βλέποντας τον Καμμένο συγκυβερνήτη, απορώ πώς ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ που ήταν μαζί του, το δέχτηκε αυτό! Είναι ποινικό αδίκημα. Όταν ο Καμμένος παραβιάζει κατάφωρα τον στρατιωτικό ποινικό κώδικα, μπροστά στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πώς ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα τιμωρήσει μετά υφισταμένους του;»
Ερωτηθείς για τη συνομιλία που φέρεται να είχε ο κ. Καμμένος με ισοβίτη, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «τα δημοκρατικά κράτη λειτουργούν βάσει κανόνων, όχι όπως του καπνίσει του Καμμένου», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Πάνου Καμμένου, δήλωσε:
«Αν θα κατατεθεί ή όχι πρόταση μομφής κατά του κ.Καμμένου, θα το αποφασίσει το κόμμα. Πρέπει να αποσαφηνιστεί περαιτέρω το θέμα, ακόμη είμαστε στην αρχή των αποκαλύψεων. Το σίγουρο είναι, αυτό που έχουμε μέχρι στιγμής, ότι ο υπουργός συνομιλεί με ισοβίτη και τον πιέζει να καταθέσει.»
Τέλος, ο κ. Σταμάτης σχολίασε την εικόνα της ΕΡΤ λέγοντας:
«Μιλάμε σοβαρά; Είναι δημόσια ραδιοτηλεόραση αυτή, που προσφέρει ακομμάτιστη ενημέρωση στους πολίτες; Αυτή είναι ΥΕΝΝΕΔ. Είχα φτιάξει ένα νόμο για τη ΝΕΡΙΤ, με βάση παλαιότερο νόμο του Ηλία Μόσιαλου, σύμφωνα με τον οποίο δεν μπορούσαν να γίνονται παρεμβάσεις από "ψηλά" στην ΕΡΤ, αυτόν το νόμο ακύρωσε ο Παππάς...»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Δημήτρης Βενιέρης
Ραδ. παραγωγός: Δημήτρης Βενιέρης
Πρόγραμμα: Focus PRESS
Ώρες: 08:30 - 11:00

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined