Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 13:33

Κ.Βελόπουλος: Φοβική η Κυβέρνηση απέναντι σε λαθρομετανάστες - δέρνει όμως τους Έλληνες: ΗΧΗΤΙΚΟ FOCUS FM

Επικριτικός έναντι της κυβέρνηση για την πολιτική της στο μεταναστευτικό και το χειρισμό των αντιδράσεων των κατοίκων, όπου υπάρχουν ΚΥΤ, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε συνέντευξή του στον FOCUS FM.

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών και του Στέφανου Δαμιανίδη και αναφερόμενος στα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα ΚΥΤ στη Μαλακάσα, ο κ.Βελόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά πως «έφαγαν το ξύλο της αρκούδας και χημικά και δακρυγόνα». Πρόσθεσε ακόμη πως « Στη Ρόδο συνέλαβαν Πακιστανό, ο οποίος αυνανιζόταν στην παιδική χαρά και πήγε στο δικαστήριο και είπε, ότι ξυνόταν και ζητάει συγνώμη και τον άφησαν ελεύθερο, για ειλικρινή μεταμέλεια. Αυτούς τους ανθρώπους φέρνουμε στην Ελλάδα», επεσήμανε ο κ.Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στην πρόταση της Κομισιόν για στήριξη με 32 δις ευρώ στην Ελλάδα, τόνισε, ότι «είναι στα χαρτιά» και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση σκέφτεται να αναθέσει σε ιδιώτες τη διαχείριση του τελικού «πακέτου» στήριξης και μάλιστα σε μία εταιρία, που "έλεγε πως η ΔΕΗ είναι βιώσιμη και να κλείσουμε τα ελαιοτριβεία και να μείνουν μόνο δύο πολυεθνικές". «Ασκούν διοίκηση ωσάν να είναι ανόητοι ή δεν ξέρουν να ασκούν διοίκηση, επιμένουν στο λάθος», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Όσον αφορά τις προθέσεις της Τουρκίας να διεξαγάγει έρευνες στην περιοχή της Κρήτης και της Ρόδου, θύμισε την πρότασή του να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να καθοριστεί η «κόκκινη γραμμή», η οποία δεν έγινε δεκτή και σημείωσε με αγωνία πως «οι Τούρκοι μας περικυκλώνουν από παντού».

Για τις ακραίες καταστάσεις, που διαδραματίζονται στις ΗΠΑ, ο κ.Βελόπουλος έκανε λόγο για «βρώμικα παιχνίδια», συνδέοντας τον Τζορτζ Σόρος με τη χρηματοδότηση των ANTIFA και εκτίμησε, ότι «θέλουν να ρίξουν τον Τραπμ, επειδή ξέρουν, ότι θα ξανακερδίσει τις εκλογές». «Θα τους κηρύξω και εγώ παράνομους», κατέληξε ο κ.Βελόπουλος.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κ.Βελόπουλου στον FOCUS FM, εδώ:

Media

{YouTube}
.be&fbclid=IwAR2n3HaBJWwDA-Z4a-z9cs2Pu-bIqMj-Lv7WiTgoA6gEVUA6aAPFFENqLOY{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Ροδόπη: Δασική πυρκαγιά στις Σάπες

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 19:36

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 17:37

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined