Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 11:19

Η κυβέρνηση οφείλει να κυβερνήσει, αν θέλει ας ζητήσει βοήθεια: Γ.Αρβανιτίδης στον FOCUS FM-ΗΧΗΤΙΚΟ

Η κυβέρνηση οφείλει να εξαντλήσει την τετραετία και να μην επιχειρήσει εργαλειοποίηση της κρίσης του κορωνοϊού, δήλωσε σε συνέντευξή του στον FOCUS FM, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Αρβανιτίδης, απορρίπτοντας παράλληλα ως απόπειρα αλλαγής της ατζέντας, τα σενάρια συμμετοχής στελεχών του κόμματος σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης της ΝΔ.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου για τα σενάρια πρόωρων εκλογών, ο κ.Αρβανιτίδης ανέφερε χαρακτηριστικά (5:56) «αστεία πράγματα...Αν τελικά τα μεγάλα ζητήματα της χώρας λύνονται με εκλογές, αν έχουμε μία κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης, που αρνείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τα "καυτά" και εργαλειοποιεί τη συγκυρία, την κρίση, γιατί απλά τα πήγε καλά υγειονομικά και τη βολεύει, τότε παλιά μας τέχνη κόσκινο, δυστυχώς δεν έχουμε διδαχθεί τίποτα» και πρόσθεσε πως (6:21) «Η κυβέρνηση οφείλει να κυβερνήσει, έχει μπροστά της 3 χρόνια προκειμένου να "ξετυλίξει" την πολιτική της, ας ζητήσει βοήθεια, ας κάνει ό,τι μπορεί, για να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά ζητήματα, που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, η επιχειρηματικότητα και συνολικά το μέλλον της χώρας μας και ας σταματήσουμε αυτά τα αστεία και τις μπ@@δες, να πολιτικολογούμε και κάθε φορά να μετρόμαστε εκλογικά, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί», σημείωσε ο κ.Αρβανιτίδης.

Για τα δημοσιεύματα, ότι στελέχη του ΚΙΝΑΛ θα μπουν στην κυβέρνηση σε επικείμενο ανασχηματισμό, ο κ.Αρβανιτίδης απάντησε πως (5:10) «Χαιρόμαστε, που αναγνωρίζεται η χρησιμότητά μας, γιατί σε μία μερίδα του τύπου υπάρχει μία γενικά απαξίωση και φίμωμα του ΚΙΝΑΛ, αλλά αυτά είναι γιατί ενοχλούμε ιδιαίτερα. Κατά την προσφιλή μας τακτική ξέρετε, όταν θέλουμε να «γυρίσουμε» την ατζέντα, «ανοίγουμε» θέματα. Υπάρχουν δηλώσεις των στελεχών, αστεία πράγματα. Από την άλλη πλευρά ας σταματήσει η επικοινωνία, τα «παπαγαλάκια», ο γνωστός τρόπος, που ασκούσαν πολιτική και ας ασχοληθούν με τα σοβαρά ζητήματα. Είμαστε εδώ, χαράξαμε αυτόνομη πορεία, έχουμε λόγο, συνεχώς θα τον καταθέτουμε, για να είμαστε χρήσιμοι στην πολιτική».

Σχολιάζοντας το νέο «πακέτο» μέτρων της κυβέρνησης για τη στήριξη της οικονομίας και ειδικά του τουρισμού, μίλησε για «καθυστερημένα και ανεπαρκή μέτρα», ενώ συμπλήρωσε πως «το θέμα είναι ποια είναι η αποδοτικότητα και πότε γίνονται όλα, όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσουμε τους κανόνες λειτουργίας του τουρισμού, τόσο πιο γρήγορα οι ξενοδόχοι και οι πολίτες θα ξεκαθαρίσουν ποιες είναι οι δυνατότητες», τόνισε και επεσήμανε πως «κινδυνεύουμε και τα λεφτά να ξοδέψουμε και να μην πετύχουμε τους στόχους».

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Κορωνοϊός: 153 νέα κρούσματα στη χώρα μας

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 18:59

Φωτιά στα Κύθηρα

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 17:58

Ακαδημία Ιστιοπλοΐας στη Χ.Α.Ν.Θ.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 16:17

Πυρκαγιά στην Αταλάντη

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 15:44

Χωρίς ρεύμα αύριο περιοχές της Θεσσαλονίκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 15:32

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined